Jump to content

mliviu

Cont inchis
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About mliviu

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/06/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    mliviu03

Profile Information

  • Auto
    Daewoo Cielo GLE 95
  1. Aceeasi problema o am si eu. Usa este putin lasata, are si un pic de joc si mai ales se aude troncanitu ala cand franez, sau iau o groapa. O sa incerc si varianta cu bolturile. Nu stiam ca se schimba. Cineva mi-a zis ca trebuie schimbate balamalele si nu mai stiu ce. Oricum, din ceea ce mi s-a zis se intelegea ca mai bine schimb portiera :-O.
  2. Mai, deci cu zvacnirea asta e destul de ciudat. Stiu ca la mine a inceput sa faca asa de cand i-am schimbat ambreiajul. Cei de la service mi-au zis ca ambreiajul este de opel, si ca nu e la fel de "elastic" ca ala original, asa ca e normal sa se comporte asa. Acuma, sincer, nu stiu ce sa zic, o fi cum zic ei, o fi altfel, eu stiu ca deja m-am obisnuit.
  3. Gata! A pornit! Da' vreau sa zic ca era inecata, nu gluma. I-am pus bateria noua, bujiile i le-am uscat (la aragaz) si am mai facut o chestie mai putin ortodoxa: i-am oprit pompa de benzina, scos bujiile si dat cheie lunga, ca sa scoata toata benzina din cilindri (si a iesit... ). Dupa asta am pus iar bujiile, alimentat pompa, am pus de mai multe ori contactul, ca sa-i fac presiunea in rampa si i-am dat o cheie... N-a luat-o, nici la a doua, nici la a treia si cand tocmai vroiam sa ma las pagubas o luat-o , chinuita (in trei cilindri), da' o luat-o. Dupa cateva secunde o inceput sa mearga rotund. Am facut si o tura cu ea ca sa reinvete parametrii de functionare (a stat fara baterie toata noaptea). De acuma o sa vad maine dimineata ce mai zice. Sper sa mearga fftopic: Am postat mesajul asta ca, cine stie, poate o sa ajute si pe altii cu astfel de probleme. Oricum multumesc pentru ajutorul acordat si mai ales multumesc celor care au pus pe acel ftp cartea service. Keep up the good work.
  4. Am si eu o intrebare mai cretina. E posibil ca teava de esapament sa fie infundata? Pun si eu intrebarea asta pentru ca am observat ca ii curge benzina pe la galeria de evacuare. Si da, m-am uitat atent, stiu sigur ca de acolo curge, ca nici mie nu mi-a venit sa cred si m-am strecurat (ff greu) pe sub ea sa ma uit. A... sa nu uitam, tot nu porneste.
  5. Mai, ce sa zic, scanteie da, am verificat. Pur si simplu nu vrea. O sa mai incerc si maine, ca o inceput sa se mai incalzeasca. Oricum mutumesc pentru sfaturi.
  6. Salutari. Oameni buni, am si eu o mica mare problema . Am un cielo din 95 (batranel saracutu') care, cu frigurile astea, s-a gandit sa nu mai porneasca. Bateria, are si ea cativa ani, in schimb am pus si una noua pe el si tot nu vrea . Are cam doua luni de cand a iesit din service, unde i s-au schimbat si bujiile si fisele, au fost curatate injectoarele (cu ultrasunete). Deci, ce poate sa aiba? Poate sa fie vreun dop de gheata? Mentionez ca am luat benzina de la rompetrol. Please help. Multumesc anticipat.
 

×
×
  • Create New...