Jump to content

ciprianos

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About ciprianos

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Galati
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2004
  1. Lasa ca la Galati nu este polei, la noi a venit primavara , si-am mers destul si pe zapada si polei cateva ierni ...n-am mai facut patinaj artistic ! Am inteles ca nu este indicata combinatia asta sa pastrez pe cele de pe spate si sa pun pe fata alt brand de cauciucuri noi ! mmm?
  2. Multumesc, Si daca schimb cauciucurile pe fata (am un Kormoran nou la roata de rezerva , mai cumpar unul) pot sa merg asa avand pe fata Kormoran si pe spate sa pastrez cele Montana , toate sunt de vara avand aceleasi dimensiuni ?
  3. Va salut, Am si eu o intrebare pe tema asta , am pe fata dreapta cauciucul care mi se desumfla mereu o data pe luna tot il gasesc desumflat pierzand presiunea treptat . Am fost la diverse vulcanizari am verificat nu scapa nimic au dat-o si cu smac parca se numea chestia aia Unii mi-au zis ca este de la janta ca pe drepta se iau toate gaurile de pe marginea drumurilor, altii ca de la cauciuc ...ca e Montana si astea-s romanesti proaste . Ce sa fie oare ?
  4. Spuneti-mi si mie va rog un service bun in Galati, vreau sa merg si eu cu Matizul sa-mi faca un reset la airbag ca imi ramane aprins martorul luminos, plus ca scoate un bocanit la relanti din cand in cand acum nu stiu exact probabil si din cauza tobei care nu mai este prinsa in colier.
  5. Pai a mea este din 2004 varianta SE si e full !
  6. Va salut, Mi s-a aprins in bord martorul luminos de la Airbag asa..deodata si nu mai dispare doar pentru cateva secunde cand pornesc motorul dupa care se aprinde iar si ramane asa ! Am citit pe tema asta dar despre Matiz nu am gasit, de asta am postat tot aici , multi ziceau de contacte imperfecte..de la gropi mai ales acum cand toate soselele sunt gaurite dupa zapezi, intreb si eu sa-mi fac o idee ca multi ziceau totodata ca nu e indicat sa umble cineva neautorizat ca-l poate declansa . Acum fiind martorul luminos aprins inseamna ca este Airbagul este dezactivat?M-ar ajunge mult oare sa merg la un service autorizat?
  7. Va multumesc mult , acum urmeaza sa verific
  8. Va salut ! Mi-am luat si eu de curand un Matiz si acum am observar ca nu merge tasnitoare, initial nu avea lichid in ea si nu am folosit-o o perioada pana mi-am facut timp sa-mi iau lichidul necesar ! Dupa ce am alimentat rezervorul respectiv a tasnit foarte putin si slab abia ajungea pe parbriz apoi s-a oprit si de atunci nu mi-a mai mers deloc, motorasul ala se aude dar nu mai scoate nimic . Am mai incercat eu cu un ac am zis poate sunt infundate duzele alea ..dar in zadar ! de spate nici nu mai zic...ca am aflat ca ar avea si pe spate tasnitoare ! macar merge stergatorul ! Am cautat si pe forum probleme asemanatoare nu am gasit mare lucru , poate are cineva habar despre problema , rog sa posteze cateva randuri
 

×
×
  • Create New...