Jump to content

catastelea

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About catastelea

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    b 28 bev
  1. Buna seara, Voiam sa va cer parerea pentru ca am citit tot postul si nu eram sigur ce sa fac. ieri din plictiseala si neocupatie la munca, am schimbat becurile de la bord ca nu vedeam noaptea mai nimic si am zis sa ma uit un pic si la martorul de benzina de pe bord, poate reusesc sa il regez putin ca imi indica prost( la 30 de lei benzina,arata 1/2 din rezervor.el fiind gol) si am umblat la suruburile care prind ceasul de plastic nu la cele mici de reglaj, pt ca nu le-am vazut si s-a blocat pe pozitia 1/4 de aseara, inainte de asta am bagat de 20 de lei benzina! Ceva idei? Seara buna!
  2. Am Manualul de service in engleza, dar voiam sa va intreb cum se face ca la manual nu scrie ce reglaje trebue facute exact... si nu vreau sa raman la 50 fara frana sa fac
  3. Buna seara! Am si eu o problema la Tiocozaur si voiam sa va intreb pe voi ca ,na, aveti mai multa experienta! Acum 4 zile citeam pe forum legat de frana de mana si mi-am dat seama ca la mine tine cam foarte prost, cursa este foarte mare si tre sa trag sanatos si mancat bine de ea ca sa imi blocheze rotile! M-am apucat sa o demontez, m-am chinuit ceva ca mi-a iesit oala cu tot cu placute , sigurantele cu arc care tin placutele la locul lor sunt cam ruginite si au cedat, per sa nu mai fi fost vre-un surub ceva care nu mai e acolo... in fine concluzia este ca nu prea mi-a placut cum arata! Poze ca desteptul n-am facut dar vreau sa imi schimb placutele la ambele roti+toate arculetele si sigurantele de pe acolo! Prostia pe care am facut-o e ca am apasat pe frana cu placutele la locul lor dar fara sigurantele acelea inainte de a pune oala si mi-a cam iesit lichid pe acolo , in fine am pus la loc tot, am completat lichidul de frana si cursa era f lunga, aproape ca imi atingea podeaua! In fine, e montata la loc , numai D-zeu stie cum am pus sigurantele sa stea ,am pus lichid, primele 2 zile pedala se apasa f mult, era cursa f mare, acum vad ca de ieri si-a revenit... Intrebarea mea este urmatoarea: Daca imi iau toate piesele pt frana de spate, st+dr , stiind ca m-as descurca, d.p.d.v. mecanic o scot la cap? Ma gandesc sa nu fie o masuratoare sau ceva care un mecanic ar sti sa faca si eu nu, pt ca tocmai am scos-o din service cu toata fata refacuta(Planetare, capete de bara,bucsi, bara stabilizatoare,bielete,pivoti...tot tacamul) si sincer ma seaca, nu am un servici extraordinar platit si daca pot sa rezolv o fac eu daca nu... o sa o duc, candva! Si voiam sa va intreb cum se face schimbul de lichid de frana +lichidul de racire si aerisirea la frane.Lichidul de racire are ceva in el, ca un fel de alga... pana acum nu mi-a facut probleme dar nici nu vreau sa imi faca! P.S. Am fost la service Daewoo in dorobanti si am intrebat de placute st+dr si a zis ca sunt cam 1 mil si cevaa(vechi) si reglajele pe undeva pe la 15-20... nu a fost exacta total dar voiam sa va intreb orientativ daca stiti cum e ca pret si ca ,calitate. P.S. 2 Off Topic: Scuze daca nu am fost coerent sau daca nu am povestit corect dar sunt la munca si aseara am avut probleme cu bunica si nu prea am dormit!
  4. ok, o sa incerc sa mut tensiunea de la bricheta, direct pe firele de la casetofon. dar care-i treaba cu ruptor-distribuitorul si cu condensator de deparazitare ca habar nu am unde se afla ms de raspunsuri!
  5. Sa nu exagera, pana la vara nu o sa il tin...! doar am vrut sa stiu daca e o problema la instalatia electrica sau e prost cela la ce am pus eu... aa si ca tot vorbind vorba de vara,(scuze de off topic) stiti pe cineva care vinde vreo pompa de AC si undeva unde sa pun in instalatie freon, k eu am AC doar iarna cand deschid geamul...
  6. Salut, Nou fiind, va pun si eu o intrebare... M-am gandit intr-o zi sa imi "upgradez" audio in pitico al meu(recent achizitionat) si mi-am luat frumusel sistemul din casa (logitech x-530) am deconectat firele de la transformatorul de 220v si m-am uitat pe placa sa vad daca este redresor. Are redresor,sistemul e montat pe masina legat la firele de la bricheta, porneste si functioneaza cum trebuie doar o mica singura problema are. normal jack`ul de 3mm are 3 contacte, boxa stanga +,boxa dreapta+ si masa(ground). eh, cand am incercat sa conectez + dreapta, +stanga si minusul cum dau drumul la radio nu se auzea nimic... am scos minusul si se aude "zgomotul" produs de radio dar problema mea nu e asta, ci sunetul emis de motor cu radioul inchis si sistemul pornit... Acum nu stiu daca imi poate spune cineva raspunsul exact, ma gandesc un scurt pe undeva este cand conectez masa dar de ce se aude si zgomotul curentului ce parcurge circuitul masinii?!
 

×
×
  • Create New...