Jump to content

White Cevy

Membru
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

About White Cevy

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/02/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.daewooclub.ro
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    constanta
  • Din
    Constanta
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos Hatchback
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    CT-O8-WWL
  1. has not set their status

  2. White Cevy

    CATERINCA

    Asa stiri sa tot te uiti!!!http://www.220.ro/Stiri_mai_ciudate-15409.html
  3. Inca o data la multi ani- de data aceasta- cu ocazia zilei de nastere. Sa traiesti!

  4. Sa-ti traiasca masinuta! La multi ani! (am dat si punctaj maxim)

  5. Cam in doua saptamani ajung la 150 la ora,ca sa dormiti voi linistiti noaptea,si tot ca sa dormiti voi linistiti ma plec in fata voastra si va spun ca dieselul este cea mai buna afacere si este cel mai bun si mai fiabil motor si cine isi cumpara o masina pe benzina nu face bine,trebuie sa-si i-a diesel.Aveti dreptate fratilor imi cer scuze ca am nimerit aiurea pe un forum unde majoritatea au benzinare,poate nu-mi mai sariti toti diesel-arii in cap.Traim intr-o tara libera fiecare are dreptul la cuvant. Wallaby daca imi aduc aminte ziceai acume ceva timp de un greenbox pus pe masina care a cresut puterea motorului tau foarte mult.Iti auci amite ce reactie a avut lumea pe aici?
  6. Imi place ca te ataci de fiecare data ) si tot incerci sa convingi lumea pe aici.Pana la urma fiecare cu gustu lui.Daca tu vrei tractor sa-l porti sanatos.Oricum ideea era alta,ai bagat nustiu cate sute de euro in motorul tau ca se mearga pana la 120 in a 3a,oricum nu demostrezi nimic cu chestia asta.Eu nu am bagat nici un ban in masina si poate mai mult ca ta si iti spun eu ca daca o calci in halul asta s-a consumul tau de 5% cu care te lauzi,plus ca eu am un motor mai slab si tot poate mai mult haha.
  7. Acum nu vreau sa intram iar in polemici aiurea ca sa ne luam warn dar kalosu meu de 1.4 cu 94 de cai ajunge in 3 la aproape,repet,aproape 150km/h.Pe testat cine nu ma crede,oricand,iar de filmat nu filmez ca mi-e frica la viteza aia sa stau cu o singura mana pe volan.V-am salutat.
  8. Bine ca le sti tu pe toate.Urmnares de mult timp forumul asta stai tu linistit si tocmai din aceasta cauza nu m-am bagat in polemici:cum apara cineva cu argumente noi cu ii sairti la gat.Voi comparati aici mere cu pere.NU eu ti-am aratat date tehnice de pe alt site tu esti ala care mi-ai afisat niste date despre 2 bmw-uri,sidaca tot tu stai si te uiti mai bine ai sa vezi ca diferenta de consum nu-i chiar asa mare.LA motoare diesel mici consumul este mic dar de la 2000cmc in sus degeaba te agiti tu ca n-ai dreptate.Tu vi pe un forum unde se conduc benzinare si vrei sa convingi lumea ca disesul e mai bun.Te lupti cu morile de vant prietene,mai bine te convingi pe tine reparand si mai multe motoare de acum incolo.Sa ai spor.
  9. Pai am facut referire pt ca tot ai impresia ca motoarele diesel sunt sportive.Normal un motor de 3.0 are putere,DAR are turbina,scoate turbina si nu o sa-l mai compari cu acelasi motor dar pe benzina.A anexat cineva mai sus niste date tehnice cu doua modele bmw,unul benzina si unul diesel.Daca te uiti bine o sa vezi ca diferenta de consum data de producator nu e chiar asa mare intre cele doua.
  10. Si ce legatura are dieselul de la Le Mans cu ce este pe strada?Iti zic eu:nici una.Si tu ai impresia ca mai era bun de ceva dieselul ala dupa 24 de ore?
  11. Eu sunt deacord ca motorina e mai economica.Nu inteleg de ce lumea vrea sa creada ca este si sportiva?
  12. BogdanG stai tu linistit ca am crescut destul.Atata timp cat voi comparati motoare aspirate cu motoare supraalimentate pe mine ma lasa rece incercarile voastre de a convinge lumea ca diesel-ul e mai bun.La cat costa masinile alea nu cred ca daca ti-ai permite asa ceva ti-ai mai pune problema consumulu.Si acum hai sincer spune,la ce iti trebuie tie atata cuplu?Scoti cumva masina pe camp la arat? Dieselu-ul e pt economie nu pt sport,repet scoate turbina de pe dieselul ala de la 530d si nu o sa mai fi asa de inversunat.Cand s-o face F1 pe motorina atunci mai discutam dar pana atunci no coment fratilor,mai lasati-o cu dieselu ca nu e asa.Si faza cu consumu e relativa.Ce masina consuma la fel cat da in carte?Cine zice ca masina lui consuma cat spune constructorul,minte.
  13. White Cevy

    Bancuri

    Hitler,Stalin si cu Ceausescu ajung in fata lui Dumnezeu la judecata. Ii intreaba pe rand:Hitler tu ce ai facut in viata ta? Pai Doamne eu am omorat 5 milioane de evrei.Rau ai facut,te duci si stai in groapa cu c***t pana la mijloc,se duce Hitler si se aseaza. Stalin tu ce ai facut? Pai Doamne am omorat in razboi 15 milioane de oameni.Te duci si stai in groapa cu c***t pana la gat,se duce Stalin si se asseaza pana la gat in groapa. Ii vine randul lui Ceausescu. Ceausescu-le i-a spune tu ce ai facut? Pai sa vezi Doamne ca eu am tinut in foame si saracie o tara intreaga,23 de milioane.Aaaa...tu te duci si plonjezi in groapa cu c***t.Se duce Ceausescu,da sa sara,cand Stalin din groapa il opreste si zice:Nicu-le...sa nu faci valuri ma.
  14. Voi comparati motoare pe benzina aspirate cu motoare diesel supraalimentate.Scoate turbina aia de pe un diesel,oricat de mare ar fi el,si nu o sa mai fie asa de fantastic diesel-ul asta.Cat despre consum...un diesel de 3.0 nu cred ca consuma cu mult mai putin decat un benzinar de 3.0,plus ca este si mai scump.
  15. Si cam ce performante ai vrea tu sa obtii dintr-un motor de 1.2?Tu cand ai optat pt. motorul asta ce credeai ca o sa zbori cu el pe autostrada?Incearca orice model de masina cu motor de aceeasi capacitate si o sa ai aceeasi supriza.
 

×
×
  • Create New...