Jump to content

2.0 sfi

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About 2.0 sfi

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo

Recent Profile Visitors

1009 profile views
  1. sal!! referitor la volan ... a fost adus de mine din america si a fost cumparat de acolo de la ADVANCE AUTO PARTS cu vreo 150 de dolari daca imi aduk bine aminte iar masina a fost vanduta cum este mai putin vopseaua fiind vopsita in culoare ei originala!!!

  2. aduc stelele..:)

  3. "Cat despre masina...sincer nu as da atatia bani pe ea nici sa ma impusti...pentru interesati, o gasiti de vanzare pe site-ul 4tuning la derizoriul pret de...7500 euro " Pretul masinii este 6000 dupa cum scrie pe 4tuning cu tot ce este pe ea (nu 7500) asta cu tot ce are pe ea sau 3500 doar ku exteriorul adik cheala, standard!!!! Da Bobby ai drepate am atins cu spilerul fata de buza unei gropi din romania noastra iubita,si am spart farul stanga semnal si sa cascat capota!!!!!! (bara si restul s-au remediat dar capota am fost ku ea in 3 serviceuri inclusiv radacini, si tin sa zic k am kiar si o capota noua dar nimeni nu a facut-o sa fie ca si scoasa pe poarta fabricii!!!!) Trebuie sa ne obisnuim ku ideea ca traim in ROMANIA!!!!!java script:emoticon(' ', 'smid_41')
  4. bordul l-am vopsit eu cu un spray la culoarea masinii (dar mia intai trebuie sa dai cu un plastic fuler pt. ca altfel se va cojii vopseaua de la frecare) nu e greu si nici nu costa prea mult!!!
  5. Frate "parerea mea este " ca: in momentul in care vorbesc frumos cuiva astept sa mi se raspunda la fel, altfel pot continua si eu aceasta serie de cetirici proaste... faza cu simtitul complexat pentru,- cultura ta generala (mai detin si o alta masina: TOYOTA AVENSIS an fabricatie 2005 daca as fi vrut SKYLINE imi luam ca la banii dati pe toyota din germania imi achizitionam un skyline de mai mare frumusetea da...) m-am apucat cu manuta din dotare de aceasta masina si am vrut sa vad ce iese din mana unui incepator!!!!!! Daca tu te crezi mai bun demonstreaz-o cu masinile pe care le detii (sau poate consideri ca ai vre-un maybach si nu te lasa inimioara sa iti bati joc de el!!!!) cum ziceai si tu "bafta"
  6. pentru "MAD MAX" nu am schimbat nici un fel de culoare dar dak nu stii ala galben de pe masina pe care ai vazuto 2 nu ere vopsea ci fuller sau spritzchit (pe intelesul orcui) si mia adus un tovaras din state dar au ajuns pe alta masina (k ce erea pe comanda nu erea si in cutie) adik pe comanda erau de 16 in 4 prezoane si in cutii ereau pe cinci ...
  7. motorul il voi schimba si cutia de viteze deasemenea (2.0 sfi si kutia getrag pe care le tin in casa si ma uit la ele deoacamdata) dar astea sper sa le fac prin primavara (_ k de la romani fara spaga nu merge si cand ai de dat spaga mai ye si partea a doua cui???) pt ca la rar nu omologhiaza nimenea motorul!!!
  8. si acesta este cieloul meu (la care mai am tone si tone de munca de facut!!!!! )
  9. pe cielo nu se omologheaza motoare de 2000 "legal" (fie ele de motoreta ,avion....)!! la rar aia iti zic "cu ce motor a fost facuta masina? 1.5 da? e doar motoare pana in 1,5 iti omologam! eu am avut un c20let pe care am vrut sal pun pe cieloul meu da pana nu gasesc om la rar, fie el si din satu mare nul pun!!! (nu de alta da numa la puscarie nu stateam de dragul unei liniue!!)
 

×
×
  • Create New...