Jump to content

cucudany

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About cucudany

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    braila
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    kalos, cruze
  • An
    2005,2009
  • Nr. Inmatr.
    br-08-viv ,br-05-dmc
  1. Vaporizatorul are un senzor de temp. El functioneaza ca o rezistenta(la o anumita val.ex.125-250mlamperi),vaporizatorul are o temp.de 3-4grade ceea ce face ca compresorul sa functioneze tot timpul. Daca senzorul este defect(are o val. mai mica sau mare ,nu stiu)temp.pe care el o inregistreaza este 0grade,el trimite CB comanda de oprire a compresorului(,temporar)pentru nu a ingheta vaporizatorul(cazul lui Alice),dupa care functioneaza din nou si tot asa.Eu personal am patit-o la o kia rio cu klima(principiul este la fel la toate-senzor compresor ptr.presiune agent racire,senzor vaporizator ptr.nu a ingheta,senzor habitaclu).Pana a venit piesa, baietii au lipit o rezistenta la senzor si totul a fost ok.
  2. Eu am facut 27.000km cu masina si nu am avut pana acum probleme majore cu ea(sper sa nu am in viitor),cu mici exceptii( pe la 7mii i-am schimbat cele 2 semeringuri de la distributie din capul chiuloasei,am vazut putin ulei pe capacul de distributie dedesupt,un bec de proiector si cam atat).As fi dorit ca suspensia sa fi fost mai moale(este cam rigida si ai impresia ca troncane),cateodata ai vrea mai multa putere de la motorul tau mai ales cand merge AC-ul, nu ca as fi vitezoman(eu am 1.6) si toate astea le-am simtit si auzit inainte sa-mi cumpar masina in drive test,dar pretul raportat la dotari(mai ales cele de siguranta activa si pasiva), si aspectul ma determinat sa o cumpar si sunt foarte multumit de ea.Ce o sa mai fie o sa mai vedem dar deocamdata este garantie!
  3. Scuze!Mai greseste si omul! Mersi Tolin! La scut nu am putut face poze,trebuia sa o urc pe un elevator.
  4. Ok.Trebuie sa fac poze,iar scutul isi merita toti banii.
  5. Am pus eu aparatori de noroi(bavete) se numesc si scut motor din otel.Bavete-le au costat 1.5mil. si scutul motor 7mil.(manopera inclusa) si am asteptat cam 3sapt. pana au venit.Referitor la nr. rosii vezi poate le obtii si tu bonus sau macar platesti jumatate.Bafta!
  6. Eu am cumparat varinta LS Plus la 12.500 cu reducere de 10% si vopsea met.Cand am cumparat-o i-am pus si scut de otel(de opel astra,nu aveau orig.de cruze.6mil.) dar preturile dif. de la dealer la dealer.Eu am luat-o de Radacini Motors-Braila si am cu ia 10.500km,si nu am probleme pina acum cu ia.
  7. Eu am luat mas.(pret de lista 14.280 cu vopsea met.) cu 12.500 cu reducere plus nr. rosii,set covorase si trusa medicala(inca vreo 80 euro) si am platit cash.
  8. Categoriile sunt: doctor(asistent),avocat,cadru militar,politist,profesor si trebuie sa fie activi(nu pensionari).Eu am cumparat pe 'profesor' si am avut reducere de 10% din pretul masinii,maxim este 12% depinde de dealer dar mai poti sa scoti(trusa medicala,numere rosii,covorase)depinde cit de bun negociator esti!
  9. Incearca si schimba rotile intre ele.Cele de pe spate mutale pe fata,si daca nu merge cele care le-ai dus pe fata scimbale intre ele st-dr.
  10. Salut,eu am facut cam 9600km pana acum,motorul este de 1.6l si am reusit sa scot un comsum de 6.2l la o vit.de 100-110km/ora mers linistit fara accelerari lungi si am mai scos un consum de 7.3 la o vit.de 130-140km/ora.Nu am mers foarte mult in oras dar cred ca urca undeva pe la 9l.Consumul acesta l-am scos fara AC.Dar motorul se va lasa pe la 15.mii de km. si consumul va mai scadea.Acum depinde si de talpa fiecaruia!
 

×
×
  • Create New...