Jump to content

trafficante

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About trafficante

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    zmeulzmeilor2003

Profile Information

  • Din
    cluj
  • Auto
    Espero
  • Model
    2.0
  • An
    1997
  • Nr. Inmatr.
    TX93804TX
  1. Vand espero inmatriculat pe romania. An fabricatie ; 1997 Dotari : Abs,servodirectie,servofrina,4 geamuri electrice,a/c functional,proiectoare, inchidere centralizata,cotiera,volan reglabil pe inaltime,tapiterie piele,xenon pe faza scurta, mp3 cu usb. Itp pana-n iunie 30/ 2010 , asigurarea expira pe 17 ianuarie 2010. Pretul este de 1000 de euro fix. In semn de respect ptr cei care au avut daewoo si vor altul sau cei de pe forum ... ofer 50 euro reducere. Si asta e doar ptr cei deaici! Ptr cei care nu sunt in club daewoo pretul este de 1000 euro fix!! Accept variante dar la 1600 euro. Am nevoie de bani dar nu exclud variante tentante! Masina se
  2. si eu am un espero de 2000 si tot asa face nu trage bine,...... cand sunt singur in masina ..merge de n-am cuvinte. cand sunt cu inca 1-2 o ia cam greu...adica se simte ca nu prea trage...nustiu...ce are..
  3. Putin off-topic.. Ai scapat super ieftin, am avut o toyota celica si nu am gasit pe nimeni sa-mis chimbe garnitura de chiuloasa... fara 700 ron. Si doar garnitura fara altele... Oricum parca ai zis ca ti-e prieten mecanicul deci...e ok presupun pretul asta. Eu zic ca e cel mai ieftin. Acuma numa sa fi muncit ok!
  4. Sa-ti rectifice chiuloasa sa-i faci un plan. Am un prieten ce-a patit asa si merita sa verifici si chiuloasa sa nu fie ciupita. Alfel e ca si cand nu ai facut nimic;(
  5. Salut de curand mi s-a aprins... un martor in bord...cu 2 acolade la espero ...chiar langa semnul de benzina cand esti pe rezerva. Este pompa sau bujiile?? pls.. daca are cineva o schema cu semnificatia martorilor din bord de la espero i-as multumii foarte mult..
  6. man...am gasit la 440 ron care e diferenta dintre ala si-altau.. firma...?
  7. stiu fratica ce zici..dar cezici tu e putin migalos...in primul rind inseamna sa improvizezi si risti sa strici cutia...stiu si eu am auzit ca merge...dar...asta e,.,.,,! acuam incerc sa gasesc unul second daca nu o sa cumpar unul nou!
  8. Salut, M-ar interesa un radiator pentru un espero din 1997,cutie automata,...motor 2000. Radiatorul de racire Second daca se poate dar si nou ...la un pret ok
  9. salut...e pentru cutie automata sau manuala? pe mine m-ar interesa pentru cutie automata!
  10. radiator Espero motor 2000 benzina , cutie automata, 1997. pls.. un pret
  11. Salut,vreau sa ma alatur voua clubului daewoo.Ideea e ca vreau niste sfaturi si pareri. Pana acuma am avut opel,bmw,toyota,peugeot,vw.. acum urmeaza un espero.\ Ok ca dotari masina este asa : motor de 2000 ( de calibra 8v ) , 4 geamuri electrice, 1997, inmt. pe bulgaria, xenoane,full piele,ac. Capota este alungita ...asta ar fi un lucru care ma deranjeaza... http://daewoo.anunturi-auto.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Masini-Second/Daewoo-Espero-2000cmc-8valve-8314000.html aceasta este masina. vreau pareri si tot ce mi-ar fi de folos. Am ajuns la o intelegere cu omul la un pret super convenabil.. undeva la 1100 euro. Ce parere aveti... o sa consume mult??? merita banii ...nu vreau performanta...vreau doar o masina de care sa ma pot folosii ..chestia e ca eu umblu si mult cu masina si nustiu daca un motor ca asta de 2000 m-ar ...multumii ...unii zic ca mai mult de 10 in oras nu ia...si 7 juma/8 in afara... . Va multumesc..astept parerile voastre!
 

×
×
  • Create New...