Jump to content

mm24

Membră
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About mm24

  • Rank
    Membra

Profile Information

  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  1. Aduc stelele....:)

  2. V-am intrebat tocmai pentru ca micul gigant e acum la service, cu carte cu tot, si nu am unde sa citesc ce compenente sunt acoperite de garantie. Am constatat de dimineata cand l-am dus la revizie, ca nu prea mai acopera mare lucru garantia si era interesant de aflat de la voi, cei cu experienta. Acum sunt la munca, va spun mai tarziu ce si cum. Multumesc frumos.
  3. Salutare tuturor!!! Intrebare pentru cine stie mai multe despre garantie: s-au modificat in ultima vreme conditiile de garantie la Daewoo? Am constatat ca pentru un Matiz din dec 2003 a expirat garantia in dec 2005, desi, la vremea respectiva producatorul oferea garantie 3 ani sau 100000km(care intervine prima). Sau este valbil numai pentru motor si CV? La revizia anterioara, in Nov 2005, nu au inlocuit nu stiu ce componente pe la directie sau suspensie, desi erau in garantie. Acum le platesc cu varf si indesat... Poate e si vina mea...nu am fost eu la reprezentanta, din cauza programului de lucru, si am tyrimis pe altcineva... Merci de info.
  4. ????.....al meu nu prea a mai pornit deloc la -23 grade. Si cu bateria noua...si cu benzina buna... SUNT DEZAMAGIT!!! Am investit 6000E intr-o masina si merg cu autobuzul!!! Bateria nu a tinut decat 2 ani si cat a fost in garantie si dadea semne de "oboseala" nu au vrut sa mi-o schimbe pe motivul ca "asa sunt toate"!! Asta este. Inca imi este greu sa cred ce se intampla...DAR, traim in Romania!!
  5. ...pai...sa va mai spun ca dupa o pauza de 16ore a functionat impecabil? Tocmai ce plecasem cu el la garantii...sa vada aia ce si cum, desi, dupa ultimele interventii in garantie...nu prea mai am incredere in serviciile oferite de ei. Multumesc si va scriu daca apare "ceva nou". ...intrebare de necunoscator: cureaua de distributie nu are acelasi rol functional si in regim de mers in gol?
  6. Salutare! Am si eu un Matiz din 2004, 45000km cu revizii la zi. S-a intamplat sa nu mai porneasca la cheie si "i-am dat un sut de 15m". Dupa ce a pornit, a inceput sa functioneze OK la ralanti, dar in sarcina - treapta a-2-a si a-3-a parca "nu mai trage" si se aud niste "batai" ca de ciocan. Este posibil sa fie o problema de distributie? PS L-am dus acasa si am plecat cu autobuzul. Ma puteti ajuta cu vreo informatie? A patit cineva ceva asemanator? Multumesc.
 

×
×
  • Create New...