Jump to content

suzy

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About suzy

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    cluj napoca
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2005
  1. Ai dreptate,dimineata imi spune mecanicul daca am probleme cu supapele..asa'i..nu ma pricep..din pacate,imi invat lectia pe 'buzunarul' meu...nu aveam viteza mare cand s'a oprit..mai sus,am scris cat m'au costat acele piese,sigur,urmeaza si manopera..
  2. Si totusi,ai fost norocos...am tractat'o aseara,am dus'o la mecanic...trebuie sa cumpar curea distributie,pompa apa,role intinzator..asta in cazul fericit spunea el,daca nu's 'duse' si ceva supape de la motor...acum ce sa zic,cei care se pricep spuneau ca in mod firesc astea se schimba cand matizu' are 70 mii km...al meu n'are atatia... O zi buna! cureaua costa 40,pompa 75,role(role) 50,oricum nu'i mult,mecanicul vorbea de'o suma mult mai mare...
  3. Deci s'a oprit brusc??Incepe sa'mi fie teama,daca eram angajata intr'o depasire si venea cineva de pe contrasens? Sa dea Domnu' sa fie asta 'diagnosticul'...ma gandesc ca nu'i ceva scump... Oricum ,multam
  4. Cine ma poate ajuta putin?? Azi mi s'a oprit masina in drum...norocul meu ca eram langa o benzinarie...am impins'o acolo,am crezut ca nu mai are ulei...un tip spunea c'ai ceva curea rupta,altul..cutia de distributie...maine o tractez la un mecanic..oare ce poate avea??Bateria e buna,benzina are,ulei la fel..
  5. Buna Seara! Matiz'ul meu este din 2005...l'am cumparat anul trecut,avea 47 mii km,mi'am luat carnetul anul acesta,in ianuarie...habar n'am cati km am facut...nu stiu unde sa ma uit... Am avut probleme cu bateria,desi era noua(cumparata anul trecut,in septembrie)...s'a rezolvat,era in garantie si mi'au schimbat'o... Nu puteam sa intru in vit.II...s'a rezolvat...(mergeam cu a III-a)...m'a costat 300 lei... In rest,nu sasaie,nu pacane...Doamne'ti Multam...la mine cred ca problema e ca nu stiu inca sa conduc ca omul normal..adica merg tare intetut,dar n'am nicio problema la pornire.. Am citit mult din urma si m'am dumirit in multe probleme care erau cu semnul intrebarii in mintea mea..va multumesc ...n'am nicio carte,dar mi'am notat intr'o agenda o gramada de lucruri interesante si necesare .
 

×
×
  • Create New...