Jump to content

Whoops

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Whoops

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Cruze, 1.8 LT
  • An
    2009
  1. Este un senzor de lumina pe undeva. Cand este soare afara, ecranul este luminat puternic, seara/noaptea intensitatea luminii scade. Poti observa foarte bine treaba asta daca ziua intri intr-un pasaj.
  2. Salut, Dupa treui luni am inceput sa am probleme cu Cruze-ul meu... Cand pornesc motorul, radio nu mai porneste automat, iar dupa ce-l pornesc de la buton, nu-mi afiseaza meniul Climatronicului (temperaturi, viteza ventilatorului, etc). Mai mult, radio se opreste dupa 30 minute ( ca si cum masina ar fi oprita). Meniul de configurare al masinii nu merge (mesajul spune ca poate fi folosit numai cu motorul pornit..). Concluzia: CB crede ca motorul este oprit... Alta problema: pe drum, pasagerul din dreapta si-a desfacut centura, a inceput sa piuie avertizorul...si nu s-a mai oprit pana n-am tras pe dreapta si am oprit/pornit masina. Senzorii de parcare nu mai functioneaza..chiar daca am sters bara spate (senzorii) de mi-a venit rau. Probabil toate problemele au o cauza comuna..da' e naspa...
  3. Am cumparat un cruze acum 3 saptamani, Skoda2 cu optiunile lui Cruze (dar motor mai mic de numai 120 cai) costa 16.000 Eur fara TVA adica 19040 Euro fata de cei 15.400Euro cat am dat pe cruze... daca aveam 3000 in plus ...imi luam skoda si ma gandeam ca daca mai aveam 3000 imi luam passat...si daca mai aveam 3000...
  4. In manual e descrisa gresit pozitia in care trebuie tinuta cheia pentru activarea/dezactivarea modului de economisire baterie...vina e a lor dar beleaua a noastra...
  5. @Mircea: daca postezi doar ca sa nu taci, castigi puncte...sau ce? Ghilimelele de la "problema" mea ar fi trebuit sa explice totul. Singura morala este ca, daca as fi gasit explicatia asta de la altcineva, nu m-as mai fi carat cu masina in service si nu mi-as fi facut o mie de draci..asta e singurul motiv pentru care am postat...ca urmatorul "utilizator" sa poata gasi o rezolvare simpla la o problema simpla fara sa se plimbe pe la service.
  6. Whoops

    Chevrolet Cruze

    Sunt mai mult decat multumit. O mica observatie totusi...am impresia ca CD-urile se incarca cam greu din magazie (dureaza aproximativ un minut pana schimba CD-ul). Din pacate e prima magazie de CD-uri cu care "ma joc" si nu pot face comparatie.
  7. Hai sa va spun si eu o "problema" cu masina mea. Intr-o seara plec de la servici, pornesc motorul si la scurt timp observ ca martorul baterie incepe sa clipeasca. .Trag repede concluzia ca e masina noua si bateria descarcata, merg pana acasa in 4000 ture sa incarc bateria, ajung acasa, pun aparatul de masura pe baterie...toate bune si frumoase (alterantorul incarca, tensiunile bune)... lampa din plafon nu mai functiona, Radio/CD nu mai pornea cu motorul oprit... o grozavie. Iau manualul, gasesc explicatia..."Cand cheia este in pozitia 1 pentru mai mult de 15 secunde, martorul clipeste si masina intra in modul economisire baterie". Las cheia in pozitia 1 15 secunde...nimic. o las 30 secunde...nimic. Las cheia in pozitia 2 15 secunde...nimic. Ma enervez, sun la service si ma programez dis-de-dimineata la ei (daca dupa o saptamana a inceput sa se strice...dupa un an ce sa mai zic?!). Ajung la DiBas, se urca un mecanic in masina, porneste motorul si tine cheia in pozitia 3 !!!! pentru 15 secunde. Subit martorul baterie nu mai clipeste si totul revine la normal... Cu ocazia asta am aflat si ca demarorul e actionat electronic . In rest nici cea mai mica problema cu masina...doar e noua.
  8. Whoops

    Chevrolet Cruze

    Tocmai am facut prima mie de kilometri cu masinuta... Motorul tine bine, n-am avut probleme sa urc rapid de la 120 la 140 in depasiri si nu mi-a fost frica nici o secunda ca n-am putere sa termin depasirea la timp. Scaunele tari...am cam intepenit 400km fara oprire. Cotiera trebuia sa fie mai lunga si in plus a trebuit sa folosesc un pachet de tigari pe post de opritor...gliseaza spre spate si ramaneam cu cotul in aer... Alarma e la misto (urla numai daca se deschide vre-o usa)..cand am timp o sa incerc sa-mi bag nasul sa vad daca pot sa adaug senzor de proximitate sau macar senzor de soc. De asemeni vreau sa caut daca se pot modifica functiile inchiderii centralizate sa pot inchide geamurile cand inchid masina, etc... Consum mediu extra-urban: 8.6...cam mult dar sper sa se mai "lase" dupa 2-3000 In rest numai de bine... am plecat din Bucuresti exact cand a fost super-torentiala de joi si senzorul de ploaie s-a comportat bine. @liviu9: eu am functie de fader/balans in meniul "Tone"
  9. Whoops

    Chevrolet Cruze

    @liviu09: Am LT fara piele si Navigatie... Dealerul de la DiBas spune ca nu monteaza si nici nu recomanda scut motor pentru ca, in caz de accident...este pericolul sa taie picioarele . In schimb, xenonane monteaza fara sa afecteze garantia...daca gasesc pe undeva. Verifica faca ai volum separat pentru Front/Rear..daca n-ai trebuie sa-ti pui dif-urile pe spate in serie cu cele de pe fata. Daca ai volum diferentiat...cred ca poti sa legi direct la casetofon (ar trebui sa aiba conector)
  10. Whoops

    Chevrolet Cruze

    E cineva p'aci care si-a pus scut motor sau xenon pe Cruze? Preturi?
  11. Whoops

    Chevrolet Cruze

    Tnx, O sa incerc un tur prin moldova (ca oricum n-am prea avut concediu anul asta). Cred ca se va roda destul de bine pe E85...localitati multe/viteze variate. Mi-a placut masina de 1.6 cu care am facut drive-test...va spun pareri dupa ce o iau p'asta de 1.8.
  12. Salut, Tocmai am cumparat un Cruze 1.8 benzina. Voi lua masina saptamana viitoare si ma intereseaza ce reguli de rodaj sa respect pentru o cat mai buna functionare/consum. Pana acum am avut numai masini SH si nu m-a interesat aspectul asta...
 

×
×
  • Create New...