Jump to content

OZcarwash

Membru
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Din
    craiova
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    aveo
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    dj.05.drg
  1. Atelierul de cosmetica auto din Craiova. Tratament de restaurare al vopselei. http://www.youtube.com/watch?v=lIu-fWhlfN8 Orice comentarii sunt binevenite
  2. RECONDIŢIONARE ŞI POLISH FARURI 100-150 lei/set Pretul final va fi stabilit de comun acord cu clientul in urma evaluarii farurilor. Aceasta operatiune vine in sprijinul dvs atunci cand blocurile optice prezinta depuneri de oxid,matuire sau zgarieturi care impiedica vizibilitatea pe timp de noapte sau strica aspectul general al masinii.Cea mai frecventa cauza a reconditionarii farurilor o reprezinta depunerile de oxid.Acest oxid care se prezinta la suprafata farului sub forma unei depuneri de culoare maronie are rol de a bloca dispersia corecta a luminii si astfel ,pe timp de noapte,scade drastic vizibilitatea si chiar mai mult,deranjeza ceilalti participanti la trafic care circula din sensul opus.Motivul aparitiei acestui oxid este un cumul de factori: praful din aer,calcarul din apa,razele UV,temperatura ridicata exercitata asupra farului,etc. Timpul alocat procesului de reconditionare/polish auto al farurilor este de 1-2 ore. Pentru reconditionare si polish folosim 3M Headlight Lens Restoration System si 12 etape de lucru.. ne gasiti la www.ozcarwash.ro messenger: ozcarwash@yahoo.com tel: 0766 712 568 sau la sediul nostru din str. Crisului, nr11, Craiova Membrii gmclub beneficiaza de 10% reducere. - Cateva exemple de faruri reconditionate in atelierul nostru. - Reconditionare faruri Leganza. - Matiz
  3. Atelierul de cosmetica auto din Craiova. str. Crisului nr 11 nr contact: 0766 712 568 Produse folosite: - Mirka Polarshine C20; - Mirka Polarshine T10; - 3M FCP, - 3M Ultrafina; - Blana Mirka, bureti 3M, Sonus si Autoglym. - Protectie si luciu: Jetseal si Collinite 915 Marque D'elegance(dublu strat). - Degresant de la Einszett. Echipamente folosite: - Makita 9227cb. - Dual Action Polisher Meguiar's G220; Degresarea si spalarea masinii. Decontaminarea vopselei cu ajutorul argilei. Defecte.Cu mare efort abia am descoperit zgarieturile 50:50, poze "macro" sub reflector. 50:50, Poze realizate cu functia macro a aparatului foto, sub lumina neoanelor din atelier. Zona de test, usa si aripa dreapta. 50:50, Testul adevarului pentru orice detailer.Lumina soarelui. In curand, sper, si filmarea.
  4. Tratament exterior BMW E60. Masina a venit la atelierul nostru dupa o decolantare nefericita. Diagnostic: - Vopsea arsa. Se pare ca profesionistii au incercat sa indeparteze adezivul cu smirghelul.Proasta alegere(clientul trebuie sa revopseasca portbagajul) - Urme de adeziv; -Gazare; De la o vopsitorie la fel de nefericita ca si centrul unde s-a realizat decolantarea. "Strive for perfection in everything. Take the best that exists and make it better. If it doesn't exist, create it. " Sir Henry Royce, co-founder of Rolls-Royce Five Star Shine Motor Shine(detailing motor) Va multumesc. Detailing exterior, inca un BMW E60. Masina a ajuns la atelierul nostru dupa ce tocmai fusese achizitionata.Clientul a ales corectia totala.Aici, zic eu, lipsit de modestie, suntem cei mai buni Meseria mea,pe langa detailing, este cea de regizor de televiziune.Am un simt al imaginii, cred eu, foarte dezvoltat, si de aceea ma scuz inca o data pentru calitatea pozelor.Cateodata, fara sa para o scuza, sub presiunea timpului sau pur si simplu din cauza oboselii, renunt la poze.De azi inainte nu se va mai intampla. Evaluarea defectelor: Pe vopsea am gasit numai zgarieturi de genul celor de mai sus.Unele mai adanci altele mai fine. Motto-ul nostru. "Strive for perfection in everything. Take the best that exists and make it better. If it doesn't exist, create it. " Sir Henry Royce, co-founder of Rolls-Royce Cele mai elocvente poze, cum am mai spus, sunt cele 50:50 Poze dupa finalizarea lucrarii. Va multumesc.
  5. @strumfuadi Gasesti mai multe detalii inclusiv preturi pe www.ozcarwash.ro @ Tbird substantele nu sunt de vanzare. @ tolin - esti un geniu.
 

×
×
  • Create New...