Jump to content

mr_x4you

Membru
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by mr_x4you


  1. Eu stiam ca merge sa declari pe proprie raspundere ca ai o proprietate privata unde poti depozita masina si sa ceri radierea. Mergi la primărie si vezi exact

     

    Sent from my Vodafone Smart ultra 6 using Tapatalk

     

    Declaratia aia il ajuta sa o radieze de la Politie (unde predai talon,numere, iar pe CI va aparea "radiat"), de la fisc nu poti sa o radiezi, pentru ca tot o detii in proprietate, am patit si eu cu o masina, pana nu o vinzi sau predata la Remat nu o poti scoate de la fisc, nu stiu poate alte primarii accepta asta, cel putin in Timisoara nu a mers cu depozitare.


  2. Uite koreenii sunt mai sinceri, uleiul Total 5w30 SN/GF5 e vandut odata ca ulei GM 5w30 dexos 1 si odata ca GM ( Daewoo ) 5w30, baza este cam in aceeasi proportie la toate cele 3 uleiuri procentul de aditivare fiind diferit, dar nu semnificativ. Un lucru interesant este faptul ca majoritatea uleiurilor aprobate Dexos 1 ( numai pentru motoare pe benzina ) au vascozitati care se incadreaza in ACEA A5, adica foarte subtiri, deci ACEA A5 ar cam merge pe motorul de Matiz fara probleme.

     

    De ce ai sters pdf-urile care erau atasate in postul tau ?


  3. Ba merge. Ce anume nu-ti merge, mai exact ?

     

    Cand dau "View new content" cum fac de obicei sa vad posturile noi imi da: "Sorry, no new content found." Dar exista posturi noi pentru ca vad ca se posteaza.

 

×
×
  • Create New...