Jump to content

Sorin7650

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Sorin7650

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/26/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    sorin7650

Profile Information

  • Location
    Tg-Jiu
  • Din
    Tg-Jiu
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  1. Dragii mei! acum cateva zile..draga mea masinuta a fost pradata de niste baietzi pusi pe fapte mari care mi-au spart geamul si mi-au "ciordit" si anume cd-playerul...asta nu ar fi o problema asa grava pt k aproape s-a rezolvat cu CASCO...dar baietzii mi-au luat si mufele de la alimentarea cd-ului...si nu gasesc pe niciunde mufa accea care se conecteaza la cea din bord(originala de la matiz). este vorba de o mufa alba lata... ce se afla in bord... cred ca toate matizele au aceeasi mufa acolo..la care se leaga un cablu iar apoi cd-playerul... stie cineva de unde sa cumpar... sau se gaseste la reprezentanta? pls..help me! multumesc anticipat! Salutari!
  2. Imi cer scuze daca s-a mai discutat pe alte topicuri despre acest lucru dar eu sincer nu am gasit mai nimic despre acest lucru. Pot sa fac rost de 4 jante de aluminiu originale de supernova la un pret bunicel dar nu vreau sa incurc omul fara sa stiu daca se potrivesc pe matiz... si nici nu am gasit niciunde distanta dintre prezoanele de la jantele de supernova. Si-a pus cineva pe matiz asa ceva.?...sau macar a incercat? sau daca stiti cum s-ar putea face vreo improvizatie daca nu se potrivesc... Mi-am permis sa pun un topic aici pentru ca nu vreau sa deranjez prea mult persoana respectiva.. din motive personale... vreau sa le iau la sigur daca se potrivesc... E vorba de jantele acelea originale cu care venea echpata supernova...acelea in 5 spite.. destul de dragutze Multumesc anticipat! Salut!
  3. mersy pt info.. maine am sa incerc ce mi-ati zis..si daca nu e nici o siguranta arsa.. voi trage un + de la baterie direct si va zic ce isprava am facut ..poate ma laud maine cu un matiz carbonizat... Doamne Fereste!
  4. Maitzul meu se prezinta in cea mai ieftina varianta...asa ca am "nevoie" de ceas de bord .... iar cu privire la blocul de sigurante de sub bord... nu l-am gasit?... unde este... k sa merg la sigur ca eu nu sunt prea pitic sa ma strecor pe sub bord...ziceti-mi pe unde e blocul asta de sigurante..? sub volan..sau in ce parte??? safari hunter: ai dreptate...nu imi retine posturile si setarile atunci cand scot contactul!
  5. cd-playerul are siguranta in spate acolo unde se baga mufele,si amverificat-o! si daca ar fi asta arsa nu ar mai merge deloc... dar el merge doar cand e pus contactul...pentru ca am legat alimentarea la firul ala rosu cu 12V pe contact... dar eu nu stiu de ce nu merge firul galben cu 12V permanent si va intreb: .. e vreo problema daca trag un fir de la "+"-ul de la baterie si il leg la 12V permanent??....ca poate firul ala galben cu 12V permanent e intrerupt!!!
  6. urca-te tu la volan si agentul respectiv in dreapta...si atunci sa o chinui cat mai mult.. ca sa scoata zgomotele scontate , pentru ca se pare ca doar atunci cand e pe mana ta face asa!
  7. dap.. cass-ul l-am montat eu si nu este cel original,iar siguranbta cass-ului nu este arsa si am controlat si toate sigurantele de pe panou(acolo sub capota) si nu este nici una arsa, siguranta de pe fir nu am controlat-o si nici nu stiu sigur daca exista asa ceva,iar treaba cu becul de sus trebuie sa fie legata tot de asta... si inca ceva... garantia la partea electrica cred ca am pierdut-o atunci cand am montat alt cass...nu?
  8. Salut! Am si eu o problema: cass-ul nu imi mai pornea decat daca puneam contactul si avea toate functiile resetate semn ca nu trecea curent prin el decat cand puneam contactul, am verificat firele din spatele lui si am sesizat ca pe firul galben cu 12V permanent nu mai era curent,ci doar pe cel cu rosu cu 12V pe contact si plus de asta nu imi mai merge nici becul din masina, acela interior de sus. Ce sa fac? a mai patit cineva chesti asta? Eu cred ca s-a intrerupt firul pe undeva...ar fi bine sa trag un fir direct de la baterie de pe borna + in locul lui? sau fac vreo prostie? Multumesc anticipat!
 

×
×
  • Create New...