Jump to content

v2mihai11

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About v2mihai11

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/11/1990

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Tg-Jiu
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Cruze
  • An
    2010
  1. Ce euro este Chervolet Cruze din 2010, 1.6 benzina 113cp ? In carte e trecut co2 159 g/km , E4*2001?
  2. Am comandat de la GTT jante de tabla pentru Cruze benzina la 136 ron. Momentan nu au pe stoc,dar saptamana viitoare sigur primesc.
  3. Nu stiu de ce a intrat in modulul transport. Masina a stat in soare o ora,o fi din cauza asta?
  4. Am rezolvat problema cu bateria. Am sunat la chevrolet si mi-au zis ca atunci cand pornesc masina sa nu dau drumu la cheie 15 secunde.
  5. Am mers azi pana la cineva aproximativ 30 de km si dupa ora am plecat si a inceput sa licare becul de la baterie din bord. Motorul functioneaza normal si dupa ce am ajuns acasa m-am uitat la bateria si nu prezinta scurgeri in schimb in zona motorului era incins(am simtit cand am ridicat capota) In cartea tehnica scrie ca bateria nu se incarca si e posibil sa fie intrerupta racirea motorului. Pot cirucla cu masina pana ajung la un service sau trebuie sa merg urgent? Intreb asta pentru ca eu sunt din Tg-jiu si service Chevrolet e la Craiova si la Valcea. Precizez ca masina are 4 luni si 1500 km,iar motorul este 1.6
  6. Pretul pentru coarba si carligul de tractare este 160 de ron(cam mare,cred eu). De unde pot cumpara coarba si carligul mai ieftin?
  7. Am sunat azi la dealer si mi-a zis ca au trecut 2 luni si nu mai poate sa mi le dea decat contra cost. Nu stia pretul, urmeaza sa sun maine sa aflu. Cand am luat masina nu aveam scrumiera si bricheta,le-am cerut si a zis ca nu are cum sa nu fie ca le-a pus in masina. A trebuit sa ii arat ca nu le am. Idem si cu presurile. Daca nu eram curios sa vad ce scule am sub roata de rezerva nici nu aflam ca nu am coarba. Am avut cielo inainte si toate uneltele erau frumos asezate si la indemana.La cruze daca am nevoie doar de surubelnita trebuie sa dau rezerva jos. Cred ca si eu am problema cu resetarea ceasului ca arata cu vreo 3 ore in urma.
  8. La cruze ati primit vreo trusa cu scule? Eu in afara de cric si o surubelnita care se afla sub roata de rezerva nu am mai primit nimic.
  9. Cred ca am si eu probleme cu senzorul de temperatura. Intr-o zi afara erau peste 20 de grade afara si el imi indica 11 grade,a doua zi imi indica tot 11 grade,iar afara mai cald.Dupa o saptamana a incept sa-si revina.
  10. Pe site sunt puse preturile cu reducere.Poti sa te faci membru ACR cu 350 Ron si beneficiezi de promotie.Asa am procedat si eu si am beneficiat de un discount de 14%.Eu am dat deja avansul pt Cruze 1.6 LS si ma costa masina 12.474 euro+350 Ron pt acr,dar am 3 vouchere deci o sa dau 9747 euro. Cei de la gtt mi-au oferit scut metalic cu 500 ron cu tot cu montaj,sa il iau de la ei sau sa il iau cu 350 din alta parte? Eu la inceput am vrut sa iau culoare alba dar nu mai aveau decat una pe stoc si care era data asa ca mi-au zis ca mai au una bej(maro) tot in banii astia,deci nu mi-au cerut bani pe culoarea metalizata asa ca am acceptat-o pe asta.
  11. Urmeaza sa imi achizitionez si eu un cruze 1.6 Ls de la GTT din bucuresti si am o intrebare:cat dureaza omologarea voucherelor de catre minister?adica dupa ce le dau la dealer in cat timp pot sa vin sa ridic masina?
  12. Sunt greu de montat aparatorile de noroi?Pot sa le montez singur sau doar intr-un service?
 

×
×
  • Create New...