Jump to content

vanderkeb

Membru
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

About vanderkeb

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/17/1981

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo GLE
  • An
    1997
  • Nr. Inmatr.
    B 09 KEB
  1. catalynn sa faci poze dupa ce le montezi sa ne arati si noua cum vin
  2. )) Bravo vln..si cu tot ce ai facut tu la ceasuri, pana acum, ce faci? ..chiar aveam o presimtire ca tu le vrei vrea numai bine!
  3. Problema mea cu opritul motorului dupa o ora de mers sau stationat la relanti s-a rezolvat prin inlocuirea modulului din delcou.
  4. Heliokles, daca e vorba de bobina oferita de mine, a fost donata deja..
  5. Am luat masina de unde o abandonasem. Fara sa-i mai fac nimic a pornit (ca de fiecare daca cand o las sa faca o pauza mai mare) la prima cheie. Acasa am verificat conectorul X3.. problema nu este de acolo. I-am strans un pic clemele de prindere pe toti pinii. Azi m-a lasat iar in drum dupa numai 6km ..vad ca distanta parcursa scade. Ar trebui sa merg cu ea pana crapa de tot pentru a gasi defectul sau asa vad numai efectul (nu si cauza)? ..cel mai probabil o sa fac o programare la electrician bun inainte sa mai schimb alte piese electrice..
  6. ...problema continua in felul urmator: Motorul se opreste in mers la fiecare 10-15 km parcursi in Bucuresti (nu e o regula sa se opreasca la denivelari.. ci doua din trei mi s-a oprit cand stateam la semafor. Dupa ce se opreste, nici ca mai vrea sa porneasca o buna bucata de timp (30min-1h) . Am inlocuit releul pompei de benzina (Thanks Dj-Dark sanale , dar degeaba, se pare ca a pornit cu noul releu pentru ca statuse destul oprita. Masina am abandonat-o aseara undeva pe la Circ , dar diseara ma duc sa mai fac niste verificari pe conectorii de la aprindere dupa sfaturile Dj-ului. ..si totusi.. n-am gasit, pana acum, nimic ars/topit ..prea se opreste dupa ceas..
  7. ..si totusi.. azi dimineata, la rece, motorul a pornit la a doua cheie lunga, dupa ce s-a auzit un releu intarziat. Oare e releul dus sau probleme de ecm?
  8. Nah ca azi dimineata am preferat sa intarziu la munca, dar macar sa ajung pe la un electrician. Problema (dupa spusele electricianului) a fost la panoul de sigurante. Cica s-au slabit clemele de prindere a catorva sigurante. 15ron si mi-a mai intarit un pic lamelele la toate sigurantele si mi-a schimbat 2 sigurante mai proaste in aceeasi bani. Sa vedem acum cat mere macar mere bine Dj - no comment! >-
  9. salut, azi am patit ceva similar cu ce au scris multi pe aici, dar parca ceva nu se leaga. Cielo GLE '97 120k km semnele de oboseala au inceput cu siguranta de la ventilator (turatie mica - ultima din dreapta pe randul doi) arsa [si topita]. Semne ca as fi fiert apa.nu am avut .Eu am mania de a ma uita in mers la bord cand stiu ca am ceva probleme si de ceva vreme tot am...in ultima saptamana, uneori nu pornea masina la prima cheie..si dadeam la cheie (chiar si 5secunde) pana se aude un click de releu iar in momentul urmator pornea ca si cand totul ar fi fost ok. azi, cand am ajuns acasa nu am apucat sa o parchez ..ca s-a oprit. Am incercat sa o pornesc dar desi invarte si totul pare sa fie ok.. nu porneste. (nu-mi mai amintesc nivelul temperaturii apei..desi crucial..nu-mi amintesc sa ma fi uitat..probabil ca era normal) am verificat siguranta de la ventilator si era topita..dar intreaga (era inca incinsa). o sa incerc sa aduc un electrician (sau sa o tractez pana la unul), dar m-am gandit ca poate ati mai patit asa ceva si imi dati vreun sfat ca sa nu ma gandesc chiar la toate scenariile proaste pana o repar multumesc.
  10. Cu mare placere, donez urmatoarele: Tico: bushon rezervor (NOU) Cielo GLE: - bobina inductie (folosita, dar este in parametrii.. am schimbat-o degeaba) - capac delcou (uzat, insa functional) - bushon rezervor (uzat, necesita deblocarea garniturii..se rezolva usor, numai ca la acea data nu stiam ce si cum se face) anuntati-ma din timp si le voi aduce la intalnire in Bucuresti.
  11. salut, stau pe ganduri daca trebuie sa schimb canistra de vapori.. inainte de a merge la service mi-ar prinde bine si parerile voastre. masina: cielo gle 1997. 117k km. bezina. problema initiala: - presiune mare in rezervor - benzina era "impinsa" in camera de ardere -> motor inecat dimineatza rezolvare partiala: - am gasit busonul de la rezervor cu supapa infundata.. l-am schimbat si s-a rezolvat problema cu pornirea dimineatza. problema ramasa.. sau poate e numai o coincidenta, este mirosul puternic de vapori de benzina, in exteriorul masinii, la mers accelerat. Adica la drum (scurt sau lung..nu conteaza) in mers acceleat, daca deschid geamul simt miros puternic de benzina... in habitaclu nu intra nici un miros prin A/C sau ventilatie..asa ca il simt numai cand am un geam deschis. Problema asta cu mirosul de vapori de benzina a aparut imeiat dupa ce am schimbat busonul (busonul cel nou este cumparat din magazin de piese Daewoo si arata exact ca cel pe care l-am inlocuit). suspectez canistra de vapori..sau un furtun crapat (in cel mai rau caz). A inceput sa-mi fie frica sa o mai scot la drum. voi ce parere aveti? multumesc!
  12. joi aduc la intalnire axul cu problema.. poate il scot si la licitatie inapoi la subiect... axul cu came poate aduce toate problemele pe care le-am enumerat la inceputul acestui topic.
  13. fftopic: e interesant la cielo cand ramai fara benzina pt ca nu mai accelereaza, dar sta la relanti... apoi intr-un final moare motorul.
  14. n-ah ca am fost un pic plecat din oras (fara masina) si cum de ce ti-e frica de aia nu scapi, mi-am gasit masina lovita ) (rasu-plansu) . Un pustan incepator si-a dus prietena la o tura in apartamentul ei, si cand s-o fi plictisit pe la ora 3 dimineatza l-o fi trimis acasa, asa ca baiatul si-a luat limuzina lu' tata parcata pe unde a apucat si a dat cu spatele pana a facut poc (ce sa fie oare?:heavydrinkers in portiera mea de la sofer..de fapt in a atins si portiera spate... ..cred ca ma lasa pompa de benzina. uneori porneste greu, foarte greu, chiar si atunci cand are benzina in rezervor
  15. masina merge super ok, doar ca nu-mi place sunetul acceleratiei .. parca se ineaca si trage numai dupa 3000
 

×
×
  • Create New...