Jump to content

eduardi

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About eduardi

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    alexandria
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1998
  1. Gata, sa rezolvat problema. Bujiile au fost de vina. Din ziua in care le-am schimbat nu au mai fost probleme deloc la pornirea de dimineatza. Bosch sunt printre cele mai proaste, m-am convins.
  2. Acum a m cumparat bujii NGK made in korea Sa vad maine dimineatza cum se prezinta.
  3. Buna dimineatza, Aceasi problema am si eu in aceasta dimineatza cu nexia din 1998, dar eu nu am si gpl. M-am chinuit sa o pornesc o jumatate de ora, invarte dar nu porneste, da sa o ia dar nu porneste. Ieri nu am plecat cu ea de dimineatza ci pe la 11 si a pornit imediat. Alaltaieri de dimineatza ca m la aceasi ora cu astazi cand am pornit-o abia a pornit. Mentionez ca doar de cand a venit gerul de -15 , -20 grade face asa. Benzina vine ca am verificat. Bujiile sunt bosch. Fisele sunt schimbate de 6 luni . Ma puteti ajuta? Va multumesc.
  4. L-am desfundat, si am dat si corpul cu clapeta jos de le-am curatat. Sper sa nu mai consume asa acum sa vedem.
  5. Nu prea mai trage cum tragea odata " " Deci trebuie sa-l desfund cu o sarmulitza ceva? sau cu altceva?
  6. Buna seara, Am o mare problema cu masina mea, un cielo Hatchback 1998, consuma enorm 15-17 in orash si 10 in afara. Inainte consuma 5-6 in afara si pe orash nu ajungea la 10 niciodata. Am fost la tester mai multe si nu are nimik. trebuie sa mentionez ca nu are sonda lambda ci are potentiometru (Cine se pricepe stie despre ce vorbesc), deci nu are cum sa se fi ars sonda. Cei de la service nu stiu ce are, se uita la ea si zice ca nu stie ce sa-i faca. Injectoarele sunt verificate cam de un an. Nu se pierde presiunea din rampa de benzina pana la urmatoarea pornire (deci nu cred ca ar putea fi injectoarele) I-am schimbat filtrul de aer, de benzina, bujiile cu toate ca nu erau negre deloc, erau foarte curate, fisele. Astazi m-am mai uitat pe la ea si am inceput sa verific daca sunt infundate furtunele de vacum si daca functioneaza vacumul. Toate erau desfundate in afara de unul dintre ele pe care l-am incercuit in poza atasata. Nu stiu daca acel stutz care iese din blocul de carburatie trebuie sa fie infundat sau nu. Nu pot nici sa suflu nici sa trag aer de pe el. va rog sa-mi spuneti daca pot sa il desfund sau daca nu, daca are vre-o valva care se deschide ea singura, nu stiu. Am incercat si cu motorul oprit si cu el pornit. nimik, este infundata. Ar putea sa fie asta problema???? Multumesc.
  7. Buna seara, Am o mare problema cu masina mea, un cielo Hatchback 1998, consuma enorm 15-17 in orash si 10 in afara. Inainte consuma 5-6 in afara si pe orash nu ajungea la 10 niciodata. Am fost la tester mai multe si nu are nimik. trebuie sa mentionez ca nu are sonda lambda ci are potentiometru (Cine se pricepe stie despre ce vorbesc), deci nu are cum sa se fi ars sonda. Cei de la service nu stiu ce are, se uita la ea si zice ca nu stie ce sa-i faca. Injectoarele sunt verificate cam de un an. Nu se pierde presiunea din rampa de benzina pana la urmatoarea pornire (deci nu cred ca ar putea fi injectoarele) I-am schimbat filtrul de aer, de benzina, bujiile cu toate ca nu erau negre deloc, erau foarte curate, fisele. Astazi m-am mai uitat pe la ea si am inceput sa verific daca sunt infundate furtunele de vacum si daca functioneaza vacumul. Toate erau desfundate in afara de unul dintre ele pe care l-am incercuit in poza atasata. Nu stiu daca acel stutz care iese din blocul de carburatie trebuie sa fie infundat sau nu. Nu pot nici sa suflu nici sa trag aer de pe el. va rog sa-mi spuneti daca pot sa il desfund sau daca nu, daca are vre-o valva care se deschide ea singura, nu stiu. Am incercat si cu motorul oprit si cu el pornit. nimik, este infundata. Ar putea sa fie asta problema???? Multumesc.
 

×
×
  • Create New...