Jump to content

robert_geo

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About robert_geo

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Pitesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico sx
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    AG-88-TGG
  1. Salutare, Am o mica problema cu utilajul din dotare. De cate zile am impresia ca roata spate stanga merge un pic infranata, nu mereu, nu este blocata rau in sensul ca nu prea se simte la mers dar ma deranjeaza cumplit, se observa cel mai usor cand pun frana sa opresc si nu are acea oprire lina, simte cum se infraneaza singura. Azi de dimineata am observat si urme de ulei, dar cel mai degraba vaselina pe capacul de la roata si butucul era destul de cald, nu am simtit ca ar fi infranata in timp ce mergeam cu ea. Ma gandeam sa desfac singur butucul sa vad ce este pe acolo fara sa ajung la mecanic (lipsa finante) dar am tot cautat pe net, un tutorial, ceva si nu am gasit nimic. In manualul de reparatii nu am gasit ce marime are piulita aceea mare care tine butucul, ceva idei?si daca tot este vaselina pe roata ma gandesc ca rulmentii merg fara si dau din una in alta.
  2. Salut. Detin si una bucata tico si momentan am pe el 2 buc Debica frigo pe fata si Debica all season pe spate, am ales asa pentru ca am considerat ca nu este nevoie de mai multa aderenta iarna din moment ce pana sa se dea legea cu obligativitatea anvelopelor de iarna am folosit numai anvelope de vara si nu am avut probleme indiferent de cata zapada a fost. Vara trecuta am schimbat doar pe cele de pe fata cu unele de vara care le aveam de mai mult timp, Barum nu mai stiu cum de 155 70 12, dar sunt terminate si nu mai pot fi folosite, sigur o sa am probleme cu politia sau doamne fereste in alte situatii. Citind topicul, nu stiu ce ar fi mai bine, sa cumpar doar 2 anvelope pentru fata, tot de 155, care sunt destul de bune vara, aderenta mult mai buna fata de 135 si sa las cele all season de 135 pe spate sau sa iau tot de 135 de vara pe fata. Intrebarea mea este : este legal sa merg cu dimensiuni diferite fata -spate? sau are mai mult efect asupra stabilitatii in general sa le le schimb pe toate cu 135 de vara? Mentionez ca de 155 de vara am gasit numai de la 200 lei in sus si e prea mult, nu merita si mai am si alte piese se schimbat la ea in primavara.
  3. Am mare nevoie de un far stanga tico, se poate face si un pret.Sau daca ma puteti indruma spre un loc cu piese sh sau dezmembrari din Bucuresti sau Pitesti .Multumuesc.
  4. In ultima perioada nu prea am mai mers cu masina si imi raman blocate franele fata, nu foarte rau insa se incing foarte tare. Am fost la un service din Bucuresti si mecanicul de acolo mi-a spus ca este nu stiu ce piesa de la etrier de vina, ca ramane blocat mai ales datorita substantelor cu care au dat pentru zapada. Daca lovesc cu ceva in etrier se deblocheaza imediat, frana tine bine, parca un pic cam sus, dar trebuie sa ii fac ceva mai ales ca o sa am nevoie in weekendul acesta. Daca stiti ceva ce m-ar putea ajuta ar fi de mare folos.
  5. Am fost la service si s-a rezolvat. Nu mi-a venit sa cred ce am gasit acolo, s-a blocat rola intinzatoarea si a facut cureaua praf.Am avut noroc si cu 2 supape si ceva garnituri ticolino e iar pe drum.
  6. Cred ca aveti dreptate , greseala mea a fost ca nu le-am schimbat pe toate cand trebuia, desi am insistant atunci sa imi spuna sa cumpar tot ce trebuie, ca tot umblam pe acolo.Asta-i viata!sper sa se rezolve cat mai repede si va multumesc pentru sfaturi
  7. Salut, Desi scriu pentru prima data, urmaresc acest forum de foarte mult timp. Problema mea e urmatoarea: mergand cu 50 km/h mi s-a oprit brusc motorul , tras pe dreapta, ma uit la motor si vad un fum albicios iesind dinspre cureaua de distributie (mai exact de la pompa de apa). Cureaua de distributie a fost schimbata, am vreo 30000 cu ea. Oricum ma astept la ce este mai rau. Se poate rupe cureau asa din senin?
 

×
×
  • Create New...