Jump to content

Cosminn

Membru
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cosminn


  1. Am şi eu o problemă ... deşi setez să rămână logat, nu rămâne.

    De asemenea, dacă dau sign in, bag username+parola şi apăs butonul de sign in ... mă dă la pagina iniţială fără să fiu logat ... trebuie să apăs direct pe forum pentru a mă putea loga ...

     

    Sper că am fost destul de explicit :D


  2. Prietene motorul porneste prin apasare lunga a butonului iar cand motorul a pornit eliberezi butonul..asa functioneaza la toate masinile care vin cu acest sistem de fabrica gen Bmw,Audi,Mercedes,etc...mai fa niste sapaturi si vei vedea ca asa e!

    Nu are cum sa porneasca motorul la prima apasare a lui [...]

     

    Jură-te pe roz! Atunci de ce la Toyota Corolla apeşi scurt pe buton ca să pornească motorul? Apeşi pe buton, stă 1 secundă şi porneşte singur ;)


  3. Si ca sa inteleaga si restul lumii de ce DaciaClub si nu alta marca: pentru ca forumul asta s-a infiintat pornind de pe DaciaClub. "Rivalitatea" dintre DaciaClub si DaewooClub exista numai in mintile unora prea infierbantati :)

     

    Nota 10 pentru această postare!


  4. salutare care are niste discuri frana ventilate si niste etrieri rulmenti fata cilndri frana sp volan parbriz proiector ceata 2 buc (rotile sunt pe 14 ) rulmenti sp chedere usi porbagaj culise geam usita cutie siguranta

     

    La tine nu s-a inventat virgula ? :o

 

×
×
  • Create New...