Jump to content

matiz

Membru
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

About matiz

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. matiz

    Bancuri

    Perioada inundatiilor din Romania. Ion locuieste intr-o zona care a fost inundata. Apa ii ajunge pana la genunchi. Vine o barca si cei din barca ii spun: - Ioane, hai in barca! Ion spune: - Nu vin. De mine are grija Dumnezeu. El o sa ma salveze, nu vin cu voi. Barca pleaca. Apa creste si ii ajunge lui Ion pana la brau. Vine o alta barca: - Hai Ioane cu noi, sa nu te ineci. Ion zice: - Nu vin. Are grija Dumnezeu de mine, o sa ma salveze, nu vin cu voi. Pleaca si barca aceasta. Apa creste si ii ajunge lui Ion pana la gat. Mai vine o barca: - Hai, Ioane, ca o sa te ineci! Ion, nu si nu: - Are grija Dumnezeu de mine, o sa ma salveze, nu vin cu voi. Apa creste in continuare... Ion moare inecat. Ajunge la poarta Raiului, unde se face “trierea”. Cand ii vine randul, il intreaba pe Dumnezeu: - Doamne, cum ai lasat sa mor inecat? La care Dumnezeu: - Cum te cheama pe tine? - Ion! - Ion... ia sa vedem. Cauta in ceaslov si la un moment dat zice: - Ion, da?... La mine figureaza ca ti-am trimis trei barci...
  2. matiz

    30l Benzina

    Pentru Logan se dau 60l. Probabil vor sa atraga mai multi posesori de Logan, sau considera ca pentru deplasarea acestuia e nevoie de mai mult combustibil .
  3. matiz

    Bancuri

    Nu-i matizul meu.
  4. matiz

    Vecini Tembeli

    Prelungeam vizita...
  5. matiz

    Vecini Tembeli

    Bun, am inteles. Totusi, mi se pare foarte interesant ca politia se implica in asa ceva. Si, apreciez ca solutia adoptata de marescosmin a fost cea mai rapida posibila: pana venea politia, pana il depistau pe posesor, pana deschidea ala usa... trecea si primavara, nu numai toamna... Nu pot sa inteleg ce gandire au cei care-i blocheaza voit pe unii care au poate au gresit sau care au nevoie de respectivul loc de parcare pentru putin timp. Ca vorba aia, au venit in vizita si odata tot o sa plece. Oare cum se vor simti cand vor fi ei blocati? O singura data am fost blocat de o alta masina, pe Pantelimon; eu parcasem masina in spic, cum erau toate masinile iar cand am vrut sa plec era alta masina parcata paralel cu axul, in spatele meu. Am claxonat, nu a sarit nimeni sa miste masina, si noroc cu ideea sotiei, am verificat daca masina respectiva era blocata. Nu era, nu avea nici frana de mana trasa, nu era nici bagata in viteza; am mutat-o si am plecat. Deci, unde exista bun simt... (Parcase acolo din lipsa de locuri de parcare, nu din rautate, si mi-a lasat si mie posibilitatea sa plec cand doream).
  6. matiz

    Vecini Tembeli

    Bun, si daca "nu au cum sa afle cine e utilizatorul decat daca a savarsit penal si cu ordin judecatoresc", cum pot "sa-l intrebe pe ala de sanatate si sa-i dea amenda pentru ca e interzis prin lege sa blochezi alta masina"?
  7. matiz

    Bancuri

    Francezii au facut niste sapaturi arheologice si au gasit la vreo 50 m adancime resturi de fire de cupru. Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de stiinta, s-a tras concluzia ca stramosii francezilor, galii, pusesera la punct o retea de telefonie subterana. La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape. Si pe la 70 m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde, dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca stramosii lor, gotii, pusesera la punct o retea subterana de fibre optice. Romanii au inceput si ei sa sape, pana la 100 m nu au gasit nimic si au ajuns la concluzia ca dacii comunicau wireless.
 

×
×
  • Create New...