Jump to content

Talanelu

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Talanelu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2001
  1. Am desoperit problema. E de l IAC se blocheaza tija aia din inauntru si cand ramane impins moare motorul cum am patit si daca ramane tras se accelereaza rau de tot. Sa fac rost de bani sa cumpar IAC-ul are cineva idee cand costa unul nou???? oricum acul de la benzina tot nu imi arata bine tot defect este. Au venit toate pe capul meu acum . Merci mult Tolin.
  2. dupa ce alimentez nu mai face nici o figura. asta m-a facut sa cred ca e de la ceasul de la benzina. Merci mult. Oricum daca are cineva placuta respectiva sa imi lase si mie un mesaj . Va Multumesc
  3. Simptomele sunt urmatoarele. Sincer nu am ramas fara benzina . Ce se intampla. Merg cu ea ce merg si moare la relanti. Se aprind becurile pe bord si moare. daca ii dau cheie porneste. Ii bag benzina si nu mai are simptomele astea. sta la relantiu normal. Astea sunt simptomele care m-au facut sa ma gandesc ca nu mai am benzina . cu vreo saptamana inainte sa nu mai stea la relantiu am bagat benzina de 200.000 am mers cred ca vreo 5 km si s-a aprins becul iar , ceea ce nu se intampla in general chiar daca inainte sa alimentez nu as fi avut benzina deloc. cunosc masina. acum daca ai impresia ca ar fi din alta parte te rog sa ma luminezi si pe mine. Astazi am desfacut pompa si am vazut lamelele alea arse. ma gandesc ca ar fi de la apa din benzina.
  4. salut. am si eu o problema de vreo doua zile cu matizul meu . am ramas fara benzina de 2 ori pentru ca nu imi mai indica bine ceasul. imi arata ca e la prima linie si eu sunt pe rosu de mult. am desfacut pompa si am vazut ca pe placuta pe care se misca plutitorul sunt 3 sau 4 lamele arse. (cine a desfacut pompa stie despre ce spun). are cumva cineva sa imi dea de la o pompa veche stricata schimbata placuta respectiva ???? contra cost bineinteles. Eu unu banuiesc ca de la aia e . Daca a mai patit cineva asa ceva sa imi spuna si mie ca nu imi vine sa cumpar o pompa noua in perioada asta . Va multumesc mult. E vorba de placuta de la postul 42 ultima poza.
  5. Matizul e de 800 si asa am inteles de la un vanzator de la un magazin daewoo ca se potrivesc toate piesele. matizul nu e de la noi are numere de spania nu l-am inmatriculat pana acum sa vad ce o sa fac cu taxa asta . Sincer nu cred ca o sa il mai tin mult o sa il vand la anul daca nu gasesc piese exterioare gen faruri capota spoiler etc. va multumesc.
  6. Salut, am cautat in tot forumul si nu am vazut nici o discutie despre matiz 2. Am inteles ca masina e la fel ca matiz 1 doar ca fata si spatele sunt diferite ( faruri , semnale , capota fata spate , spoiler , putin schimbat si in interior) . Puteti sa ma ajutati cu detalii???? Acum trebuie sa schimb ambreiajul si nu stiu daca e la fel ca cel de la matiz 1. O sa revin si cu poze.
 

×
×
  • Create New...