Jump to content

Amiable

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About Amiable

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Iasi
  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo Matiz
  • Model
    SE Power
  • An
    2005
  1. Chiar nimeni nu are radio cu fata detasabila? N-as crede!
  2. Am cumparat acest Radio USB auto AKAI ACA271UR, 4x25W, MP3, USB, negru, ideea este ca se incalzeste destul de tare in zona contactelor cu fata detasabila. La radio casetofonul original Daewoo n-am avut aceasta problema. Cei care aveti modele cu fata detasabila tot asa se incalzesc? Mentionez ca instalarea s-a facut la Sermecom Iasi de catre un specialist de-al lor!
  3. Am rezolvat problema astazi. Electricianul a desfacut suflanta si inanutru erau cateva pene mici si o bucatica de nylon. :blink: Nu-mi pot da seama cum au ajuns acolo!
  4. Azi am observat ca (ventilatorul) motorul de suflanta ??? ,s-a oprit brusc dupa 10 minute de mers (pe aer cald). Am pornit si aerul conditionat sa vad daca functioneaza, dar am observat ca jetul de aer nu mai intra in habitaclu cu toate ca se simte rece. Ce ar putea fi? S-a ars vreo siguranta ceva? S-a ars motorul suflantei? Pot s-o rezolv singur, sau trebuie sa merg in service?
  5. Din cate stiu n-ar trebui sa pot schimba vitezele fara sa calc pedala ambreiajului atunci cand sunt pe loc si cu motorul oprit. Sounds stupid?
  6. Problema noua.Parcat,tras frina,lasat intr-a 1.oprit motor, scos cheia din contact, ridicat piciorul de pe ambreiaj.verificat viteza din nou si, surpriza,am plimbat maneta in 2,3 si 4 fara sa calc ambreiajul.unde e buba? pornesc din nou fara probleme, intra in marsarier, ma plimb in parcare cu 1 si 2, opresc motorul si verific.aceeasi poveste.help.sfaturi.
  7. Multumesc pt.raspunsuri! unele au fost haioase rau! De ce am pus aceata intrebare? Deoarece sotia ma tot batea la cap de cate ori stationam pe undeva sa nu las portiera deschisa ca se consuma bateria! Stiam eu ca bateria se descarca doar daca ai multi consumatori,dar am vrut sa citeasca si ea topicul.
  8. Ma refeream doar la usi deschise. Radioul si plafoniera fiind inchise. Oricum multumesc pt. raspunsuri!
  9. E adevarat ca atunci cand portierele sunt deschise bateria se descarca? E vb despre un Matiz bineinteles.
  10. Matizul meu e Euro 3. Fostul proprietar zice ca n-a primit! Acum cum fac rost de o placuta cu codul acela?
  11. Am gresit si eu... Toti gresim uneori. Ideea e ca fostul proprietar zice ca nu a primit asa ceva cand a luat masina! Nu stiu ce sa mai cred! Intrebare pt. posesorii de Matiz: Cati ati primit placuta cu codul pt. chei cand ati cumparat masina?
  12. Am cumparat acum cateva zile un Matiz SE Power. Fostul proprietar mi-a dat doar cele doua chei ,dar ma intreb daca nu cumva trebuia sa-mi mai dea si o placuta cu un cod ceva. Asa stiu ca au vehiculele cu inchidere centralizata. Intrebarea e daca si Matizul are asa ceva.
 

×
×
  • Create New...