Jump to content

filipgeo

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About filipgeo

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    arad
  • Auto
    daewoo
  • Model
    espero
  • An
    1997
  1. n am idee..nu stiu nici efectiv cum sa verific asta!!!...am incercat din nou sa o pornesc..acelasi rezultat..pana la START totul eok..becuri bord,zgomote..pompa si tacanitul ala de la motor..apoi electromotorul acre invarte..si NIMIC..si cel mai apropiat service e la vreo 50 de km!!!!!!!!!!!
  2. n am..oooo..si schimbat dupa factura:bobina inductie,bujii toate,set fise,bobina aprindere,bujii.modul delcou..ce sa i fac acum?..sa i dau foc?
  3. salut tuturor..a venit frigul si apar problemele..espero 1997 1,8..incerc acum dimineata sa pornesc..ca tot omul fugutza la munca..lumini in bord,pompa benzina lucreaza,invarrte si electromotorul...dar atat..nu vrea ,si pace, sa porneasca!!!..idei?..neaparat trebuie sa spun..masina e cu totul nou pe ea..filtre,bujii,fise..o gramada de chestii(la factura de 2400!!!..au bagat aia de la service toate tampeniile in ea)..si sa nu uit..acum vreo 2 saptamani..dintr o prostie am rupt cheia de contact..m am dus frumusel la un atelie de copiat,cu bucatile in mana,si dupa vreo 2 incercari tipul de acolo imi face cheia..o bag in contact...are deja o chichitza..sa nimeresti locul..si merge..de atunci..nici o problema..azi dimineata..ca de obicei..bag cheia..si rezultatul de mai sus..invart..totul ok pana la starul efectiv..sa fie ceva legatura ??..dar dupa 2 saptamani?..ma ajuta cineva?
  4. sal all..cine ma ajuta???..am lasat masina 2 zile pe stationare in curte..si in a 3 am avut un drum de facut..dupa 10 km vad acul de la temperatura ca o ia razna IN SUS..miros de ars de la motor..trag urgent pe dreapta..si..al naibii daca mai aveam un strop de apa in borcan..pun apa si totul revine la normal..dupa 2 zile nivelul apei in borcan e normal...imi spune si mie cineva ce sa intamplat(e prima data cand o patesc iar masina a fost parcata pe iarba..asa ca nu prea aveam cum sa bag de seama daca a pierdut apa)..ms..in plus in aceasi dimineata inainte de a pleca nu mai aveam gram de curent in baterie..iar bateria e noua..sa fie legate chestiile astea doua???..(sincer la pornire am uzit un bazait din spate ..parea sa vina de la motorasul de la antena..am decuplat motorasul...si acum e ok..vad ca am ramas si cu curent si cu apa)..si totusi..??????
 

×
×
  • Create New...