Jump to content

vasile

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About vasile

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  1. Revin: am avut si problema cu treapta a 2a de viteza. Acum uneori intra greu intr-a doua, venind dintr-a intiia. Dupa prima ploaie mai zdravana au inceput sa scritiie usile de mi-era jena sa le deschid s-a rezolvat repede cu putin ulei.
  2. Salutare ! ma bag si eu sa ma laud cu consumul meu de care-s foarte multumit. Merg saptaminal 250 km afara (in special Bucuresti-Breaza si Breaza-Sinaia) + 180-200 in Bucuresti. De fiecare data bag benzina de 95 de la Mol, pina la primul click, de la aceeasi benzinarie, aceeasi pompa (lumea zice ca sint maniac... ) Am repetat schema de aproape 10 ori pina acum, si de fiecare data am obtinut un consum foarte apropiat de 5,6%. Afara merg constant cu 110, in localitati cu 60-65, merg un pic subturat, schimb a 4-a la 50 si a 5-a la 70-75. Am mai bagat benzina Rompetrol (ieseam cam la 6%), Petrom si LukOil - ultima nu mi-a placut de loc. Apropo, contrar altor pareri, eu unul n-am vazut nici o diferenta intre benzina Tempo 95 si 98 de la Mol.
  3. Salut oameni buni ! sint nou inscris pe forum, am de aproape 5 luni un Matiz E A/C cu care am ajuns la 6500 km. Probleme: - nu o ia din prima cheie - zdrangane tijele la usi - fisiituri / fluieraturi in spate (apar aleator in timp ce merg, intr-un minut dispar) Am mai avut niste probleme, dar cum timpul le rezolva pe toate, au disparut de la sine: - vibratii in bord - scirtiit la frinare Sint nemultumit de jenti si tabla (mi-au indoit-o copiii cu mingea de vreo doua ori ). Ce-mi place: - se conduce super-usor - consumul, 4.5 afara testat ieri pe bucuresti - risnov ! 8) (cu tempo 95 de la mol)
 

×
×
  • Create New...