Jump to content

roadMASTER

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About roadMASTER

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    tico
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    b 53 nwc
  1. imi pare rau ca n-am mai raspuns, am fost ocupat cu serviciul. Nu-mi place ca va certati si agasati in privinta masinilor. dati-mi si mie niste sfaturi va rog. -vreau masina mai mica(de oras) - 4 usi -cei din spate sa aibe sa aibe loc daca sunt supli -consum mic - motor mai mic de 1.4 sau 1.6(sh) -masina noua 8000-8500 -masina second max 5000-6000 -bani de masina: trebuie sa vand tico(desi cred ca o sa-i duc lipsa), niste bani de la tata, si restu un credit de 3-4000 E Eu prefer sa-mi iau o masina cu mai putini bani si sa nu ma intind la un credit decat daca e sa fie una noua, nu vreau sa bag banii in "fiare". Unei masini oricum pretul nu are cum sa-i creasca decat daca e una clasica. Eu pot sa-mi fac credit de 20000 E pe 10 de ani si sa-mi iau o supermasina dar consider ca nu are rost sa investesc intr-un lucru care iti aduce numai cheltuieli si sa platesc o viata pe un lucru pe care pot sa-l pierd intr-o clipa. Imi plac foarte mult masinile si poate imi iau una scumpa numai atunci cand voi dispune de bani gheata sa o cumpar, pana atunci vreau un mijloc de transpot personal fara figuri, sa fie sigura, sa nu consume mult etc. NU vreau sa fiu genul de roman care are 100.000 de EURO si mai face imprumut de 100.000 ca sa-si ia Ferrari. Va multumesc inca o data ca vreti sa ma ajutati si mai astept sfaturi.
  2. Buna ziua, Am un tico din 1999 pe carburatie, cand e cald afara merge "brici" dar cand e frig si il pornesc nu mai demareaza ca si cand e cald. Cand e frig las motorul 30 de sec sa se incalzeasca, dupa care pornesc, iar acum vine problema: plec de pe loc si chiar daca apas acceleratia pana la fund nu mai are demaraj, motorul parca se inneaca(ca si cand moare motorul) si zdruncina masina(zici ca are un singur piston). Mi se pare ca e ca atunci cand mergi pe bicicleta si dai la pedale dar aluneca lantul. Dupa ce merg 10-15 min isi revine. De la ce sa fie? De la socul automat, de la carburator?(am vazut ca are o maneta cu care comuti vara-iarna(summer-winter) ca sa bage rece sau caldura in functie de anotimp, mentionez ca am folosit-o pe winter cand era frig). Am fost in vreo doua service-uri si toti mi-au zis ca motorul merge foarte bine(au mers cu ea s-au uitat la motor), dar parca tico era incapatanat si nu mai facea "faza" cand eram cu ea la "doctor". Va rog frumos sa ma ajutati, sunt incepator si am masina de trei luni si am mers zilnic cu ea (am facut in jur de 4000 km), si ma ingrijoreaza ca vine iarna si am mare nevoie de masina si nu vreau sa am probleme.
  3. multumesc pentru sfaturi, dar pana la urma ce e mai bine? eu vad ca va certati a cui masina e mai buna. As dori sa aflu ce v-am intrebat la inceputul topicului daca se poate. Eu nu-mi pot da cu parerea fiidca sunt necunoscator si din cauza asta va cer ajutorul.
  4. Multumesc pentru sfaturi. Dar la mana a doua ce ma sfatuiti? Eu as vrea ceva de la OPEL, deoarece am inteles ca sunt piesele mai ieftine. Sau un Golf 4.
  5. Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati in vederea achizitionarii unui nou autoturism. Voi face rost de 8000-8500 eur si vreau o masina de oras, sa consume putin si sa ma serveasca mai bine decat tico. Mentionez ca TICOLINO este masina mea de suflet si daca il dau vreau sa iau una care sa il inlocuiasca. Cateva variante: - hyundai I10 - chevrolet aveo(la promotie) - fiat punto clasic(la promotie) - fiat panda - hyundai getz --- sau o masina la mana a doua la vreo 5000-6000? Va multumesc!
 

×
×
  • Create New...