Jump to content

andripopa

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About andripopa

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    iasi
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    is 78 cam
  1. buna ziua! poate cineva sa-mi recomande un electrician bun sau un service auto unde pot face o verificare a instalatiei electrice auto cu un cost omenesc...mentionez ca sunt din iasi... multumesc anticipat!!!
  2. buna ziua! are cineva idee care ar fi costurile unei verificari a instalatiei electrice? multumesc anticipat!!!
  3. nu am masurat tensiunea la bornele bateriei inca ... dar cred ca e zero deoarece nu mi se aprind nici macar becurile in bord cand pun contactul si nici centralizata nu mai merge din telecomanda. am garantie la baterie dar de montat mi am montat-o singur pe masina si nu au facut cei de la reprezentanta nici o verificare a instalatiei electrice am uitat sa mentionez k "ochiul magic " e negru ceea ce conform legendei ar insemna baterie descarcata
  4. salut! mai intai am sa-mi cer scuze daca s-a mai discutat despre aceasta problema pe forum. azi am incercat sa plec cu masina numai ca atunci cand am vrut sa pornesc masina dar bateria moarta mentionez ca am o baterie rombat calciu 62Ah achizitionata de circa o luna. care credeti ca ar putea fi broblema: bateria sau vreo problema la instalatia electrica a masinii? astept sfaturile voastre...multumesc anticipat!
  5. am si eu o intrebare...nu am putea adapta niste faruri de astea fitzoase de la alta masina...ex: vectra A sau B sau vreun alt opel sau o alta marca...ce ziceti s-a mai gandit cineva la asa ceva (eu cred k da) ...ce ziceti...este cineva care ar avea idei in acest sens...astept pareri
  6. buna ziua! mai intai as vrea sa-mi cer scuze daca acest subiect mai apare intr-o alta discutie de pe forum. sunt interesat de cum as putea sa dau jos bordul de la cielo deoarece as vrea sa-mi montez ceasuri cu plasma. cine poate sa ma ajute accept si scheme... multumesc anticipat!!!
  7. salut! as vrea sa cumpar si eu un set de faruri cu lupa pentru cielo ... dar vreau sa-mi trimiti daca poti niste fotografii... ip:andygrasu multumesc anticipat!!!
  8. salut! mai este valabila oferta? M AR INTERESA SI PE MINE UN SET dar as dori niste poze daca s ar putea. multumesc anticipat!!!
  9. si eu sunt interesat de o asemenea schimbare la masina mea. insa vad ca parerile sunt impartite... as vrea sa ne spuns cineva care a facut asa ceva cum ar trebui sa procedam... multumesc anticipat!!!
  10. salutare! poate sa-mi spuna cineva daca oglinzile incalzite de pe celelalte modele daewoo se potrivesc pe cielo... multumesc anticipat!
  11. salutare! fetele de la portierele de pe fata le mai ai? sunt modelul cu geamuri electrice? m ar interesa un pret... m ar interesa de asemenea kitul pentru geamurile electrice fata... multumesc anticipat!!!
 

×
×
  • Create New...