Jump to content

finu

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About finu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    ploiesti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2001
  1. si la mine a fost tot de la cureaua de alternator. am cumparat curea noua ,pe care o am si acum in garaj.a fost de ajuns sa mai intind putin cureaua veche. incearca si tu sa o intinzi dupa care daca persista sunetul schimb-o. bafta acum va intreb si eu daca vi s-a intamplat. pun contactul,astept stingerea check-ului ,pornesc,ma misc,schimb a 2-a,a-3-a ,si se aprinde check-ul care ramane aprins pana ma opresc.de fiecare data acelasi lucru.mi-e frica sa nu fie ceva legat de presiunea uleiului sau stiu eu?
  2. eu sunt mai uituc din fire si las setarea pentru a-mi aminti mai usor. am aproape 1000 poze facute in luna de miere la:budapesta,nurnberg,paris ,salzbourg,viena ,munchen,luxemourg. te-as invita pe tine sa le ordonezi sa va arat cum am incercat eu sa-mi ajut sotia sa mute turnul eiffel ce ziceti?
  3. fratilor hai sa va spun si eu.. am facut iarna trecuta cu un boiler artizanal care tinea loc de centrala termica pe lemn.fiind prima iarna in casa aceasta am facut unele investigatii si am aflat ca m-ar ajuta o pompa de recirculare. cumparat pompa recirculare si trait iarna trecuta (ca doar va scriu acum)chiar daca respectiva centrala a facut initial sa-mi tremure lustra ca la cutremur din cauza unui aerisitor automat blocat,si chiar daca se infunda din 4 in 4 zile ,si chiar daca incalzeam doar dormitorul si baia ,.....nu am renuntat si mi-am facut tot felul de planuri in a sporii randamentul centralei pana la a incalzi parter 3camere si etaj 3 camere+3 holuri. trec peste si ajung la ce traiesc acum mi-am achizitionat centrala termica cu gazeificare 5 300ron ,am chemat un vecin care le vinde si chipurile le si monteaza si mi-a facut o lista de 700 ron(racordare pe cupru de la centrala la instalatia existenta de fier+pompa ventil termoregulator...etc) +montaj 500 ron in conditiile in care eu mai aveam 500 ron toti banii si aveam teava de fier in curte,fitinguri pt fier ,robineti ASA CA: -Am luat una bucata prospect centrala studiat din scoarta in scoarta, -Am cumparat necesarul de piese (in afara de ce aveam eu prin magazie) -Am imprumutat o clupa(filiera) -Am insirat piesele componente In aceasta seara continui operatiunea centrala ,si voi continua pana imi voi demonstra ca daca ai putina pricepere,si de restul vointa se pot face lucruri multe sau poate imi voi demonstra ca tot mai bine e sa aduci un meserias care se pricepe va voi tine la curent
  4. ma bag si eu cu ce-am facut in ordine cota 2000 anul 2007-2 uc lago di garda(italia)2006
  5. ... ac-ul inca nu l-am facut,in schimb i-am indreptat putin usa cat sa nu se vada si am reusit pana acum sa termin cu actele . deocamdata mai am de facut ceva pe langa casa(centrala termica,termopane ...)asa ca pana in primavara va trebui sa ma ajute asa cum e. Dupa aia o sa mai bag cate ceva in el.
  6. hai sa detaliez putin sa nu se creada ca mi-am luat o teapa in nestiinta de cauza. "finu"mi-a fost propus la 2500 euroi pret fix ,avand nefunctionail aerul dar in banii acestia mi-l repara si pe ala.pan-aci toate bune.l-am vazut vineri si am stabilit ca duminica sa ma duc cu sotia mea(mare experta in achizitionari auto)si sa ne punem de acord. Surpriza Matizache frumos 2500 euro se transformase in matizache usa fata stanga sifonata si una bucata dovada de la politie pt incidentul de sambata Mi-a incoltit ideea unei micsorari de pret pe o multime de motive intemeiate (tinand cont ca sunt"omul bun la toate "-si am indreptat masini de pe la 12 ani) si de la 2500 am scazut pana la fix 2162euro,am batut palma ,mi-am luat "finu" si am plecat am sa te rog sa urmaresti sa vezi daca mai fac vreo greseala ...carcotasule! imi cer scuze dar eu sunt de la tara si pana sa-mi iau matizul ma plimbam mereu cu calul ...si cu butoiul
  7. salutare si eu sunt nou (atat de nou ca aprope as zice ca mi-am luat teapa)am luat un matiz care avea 57k km in bord din 2000 ac ,inchidere stabilisem ca pret 2500 euro ,am fost intr-o vineri si l-am vazut ,nu-i mergea aerul dar a zis ca in banii astia il repara am stabilit sa ma duc duminica sa facem actele. Duminica l-am gasit cu usa stanga fata zgariata si m-a cam facut sa dau inapoi.dar am trecut si peste asta si i l-am luat in 2200 euro.cum vi se pare?
  8. Salutare.sunt nou p-aci si as vrea sa deschidem o discutie care poate interesa pe cei ce vor sa-si achizitioneze un matiz Am cumparat recent un matiz din 99 care avea 57k in bord.mi s-a parut cam dubios dar vazand ca e bine intretinuta ...etc am luat-o.greseala mare a fost ca nu am luat si cartea masinii urmand sa mi se dea cand perfectionam actele iar tot ce stiam de masina era ca a fost la o doamna si pe urma la actuala proprietara.acum m-am apucat de acte si masina a fost : 1 la o firma din arad 2 la alta firma din arad 3 la o doamna din ploiesti 4 la alta doamna din ploiesti 5 la ... (recte eu) Revin :ati fii interesati de o discutie avand ca subiect masinutele care chiar daca-s vechi au km putini?
 

×
×
  • Create New...