Jump to content

aryn_1978

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About aryn_1978

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Buzau
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Espero 1.8
  • An
    1997
  1. As putea sa spun ca a fost inima...astazi de dimineata am desfacut motorul... de fapt mecanicul. Segmentii erau dusi. La pistonul nr 1 supapele erau duse si ele. Dupa ce l-a desfacut complet am cumparat segmenti, cuzineti, supape, simeringuri supape, garnitura chiuloasa, garnitura baie, filtru benzina, ulei motor. Toata treaba a durat de la 9 dimineata pana pe la 6 seara. Acum merge mult mai bine...are vana, nu mai are bataia aia ( ca bataia de avans ). Dar totusi...nu merge cum as fi vrut. Parca tot mai intrerupe. Intr-adevar mecanicul mi-a aratat ca injectorul de la pistonul nr 1 nu lucreaza cum trebuie. Cand e la relanti parca merge in 3. La drum merge ca unsa. Urmeaza curatatul injectoarelor...asta o fac la service ca omul acasa nu are cu ce. Dar sunt contrariat pentru ca si pe GPL face la fel...si aici nu mai are treaba cu injectoarele. In momentul in care scot fisa de la pistonul nr 1 nu se simte nimic...merge la fel. Daca scot alta fisa, motorul da sa se opreasca. Fisele le-a controlat. Sunt bune. La fel si bujiile. Ce ar mai putea fi?
  2. Pompa de benzina are mai putin de un an, fisele sunt schimbate in primavara, bujiile la fel...le-am verificat si acum...erau cam afumate...mai ales la pistonul 1, capacul de delcou e nou, de bobina nu stiu ce sa zic...m-am uitat noaptea la ea...in parti se vad scantei in interiorul ei, din ce in ce mai pronuntate cand accelerez. O sa incerc cu bobina de la taica-meu. El are espero de 1.5...se potriveste?
  3. Nici macar nu mai trage bine...azi am iesit spre Bucuresti...n-am, reusit sa ajung la 140 km/h...dupa vreo 5 km am last-o. Si am mai observat ceva...cand schimb dintro treapta inferioara intruna superioara...motorul are o trepidatie...parca e inecat...se tureaza mai greu...apoi dupa ce ajunge la o anumita turatie merge mai rotund. Ar putea sa fie cumva sarita de la punct?
  4. Daca e arborele e cam grav presupun...ce se poate face in cazul acesta?
  5. Benzina am bagat 98 de la Mol. Face asa si pe benzina si pe GPL. Bataia de tacheti o are...zgomotul ( de la tacheti ) se aude mereu la mine. Cand sunt cu masina pe loc si accelerez nu se aude zgomotul acelea, ci doar in mers. Azi am luat foarte putin din avans si parca nu mai face asa rau...dar tot face. Dar acum nu mai trage masina bine...
  6. De vreo saptamana mi-a aparut o bataie ciudata...ceva de genul cum e tacanitul de avans la dacie. Se manifesta si la cald si la rece. Merg de exemplu cu 40-50 km/h in viteza 3, schimb in viteza 4 si daca accelerez puternic tacanitul este foarte pronuntat. Daca ridic piciorul de pe acceleratie si o iau mai usor, tacanitul aproape dispare. Aveti idee ce ar putea fi? Multumesc!
 

×
×
  • Create New...