Jump to content

MadHawk

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About MadHawk

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Hyundai
  • Model
    Accent CRDI
  • An
    2007
  1. Bran Casa din Bran 45° 31' 1.1" N 25° 22' 12.8" E Plusuri: Cazare in conditii de curatenie exemplara, mancare proaspata si exceptional de buna, liniste. Minusuri: Ar fi fost de preferat sa nu fi fost chiar la strada dar, nu e un impediment de netrecut d.p.d.v. al zgomotului cauzat de trafic. Concluzie: O recomand din toata inima.
  2. Ce sa zic? Trebuie sa mai astept sa vad ce apare pe la noi ca de cumparat de pe site-uri nu am incredere si nici nu-l pot proba inainte! Too bad! Pana atunci cred ca o sa las "portocala" acasa! Multumesc foarte mult tuturor pentru sugestii!
  3. Ufffff...ce intreb eu si ce raspunsuri primesc! )
  4. Deci...nimic?
  5. Izact! Si tocmai faceam cu mana la satelit dar acum nu se mai vede ca ai pus sagaeata aia mare si rosie sa ma acopere! Cat priveste formatul de afisare/introducere a coordonatelor, il setezi din meniul de "advanced settings" (parca asa ii zice - nu il am la mine dar daca cauti prin TOATE setarile cum am facut si eu, o sa dai de ea). PS: La ce bun sa mai folosesc indicatoarele daca am coordonatele EXACTE?
  6. E ...asa si asa! Mi-ar fi mult mai comod sa am unul singur pentru ca RDS-ul e de baza!
  7. @safari hunter: Sunt coordonatele citite de mine pe iGo-ul de pe PDA! Asta inseamna ca sunt mult mai precise decat daca le-as cauta cu Google Earth desi si asta e o solutie! @alx: Simplu! O mica lista/"baza de date" cu coordonate ale statiunilor/obiectivelor turistice pe unde am fost fiecare, cu o precizie mai mare decat cea oferita de Google Earth de exemplu!
  8. Din pacate nu suporta 3G si nu l-as putea folosi pentru Digi.Mobil! Pai in afara de copii ce NU se mai face in China? ) Pai ...aici e "buba". M-am saturat sa car 2 telefoane dupa mine!
  9. Ma intereseaza sa pot folosi SIM-urile de Orange si de Digi.Mobil in acelasi telefon! Exista asa ceva? Daca da, ce recomandati?
  10. Datorita faptului ca anul trecut am mers oarecum la "ghici", m-am gandit ca nu ar strica sa fie si un astfel de topic in care sa se dea coordonatele geografice ale statiunilor din Bulgaria, pentru o localizare usoara cu ajutorul GPS-ului. In acest sens, o sa incep eu: ALBENA (coordonatele din fata hotelului Gergana - corpul Slavuna) 43° 21' 21" N 28° 4' 37" E
 

×
×
  • Create New...