Jump to content

kappa_man84

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About kappa_man84

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucale
  • Auto
    nimic
  • Model
    nimic2
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    =
  1. Pai familie si copii nu am inca, mai dureaza (sper ). La Vectra B si Punto ma uitam si eu, Omega este o clasa mai sus ca Vectra din cate stiu. Diesel nu ma incanta deloc, mai mult de 15 000km nu o sa fac anual (maxim maxim). Vectra B cu motor de 1.6 mi se pare perfecta, nici prea prea, nici foarte foarte. Da', zau mi-e frica de intretinere. Ai perfecta dreptate Raresh, pe langa faptul ca nu a lasat decat foarte putin la masina pur si simplu nu m-am simtit ok conducand-o.. Azi vizionez un Punto din 2001, inmatriculat din 2003, ingrijit, motor 1.2 80CP, cu tot ce trebuie pe el, inclusiv E4.
  2. Adica nici 4000E nu mai sunt bani de masina? /
  3. Criza e pentru unii, pentru altii e tot la fel de bine (sau rau). Maine sau poimaine dau o tura si cu o Solenza, iar tot maine cu un Punto din 2002, cu toate ca mi-e cam frica de Fiaturi. Sper ca nu deranjeaza daca mai scriu in topic-ul asta, chiar daca nu iau Cielo. PS: Da-l dracu' de mp3, ala se pune relativ usor dupa, dar un AC, servo, geamuri el. fata, airbag pasager macar, mi se par un must have, fie ca masina e din 2005, fie ca e din '99.
  4. Mersi pentru sfaturi lascarica, din pacate a picat faza cu Cielo pentru ca nu lasa sub 3500 E. Intr-adevar, masina e tipla, rar mi-a fost dat sa vad o masina asa veche si asa de bine intretinuta, insa si 3500 e prea mult. O sa ma reorientez... Toate cele bune.
  5. Neah, m-ai incadrat gresit. Nu o sa sar direct pe prima masina care imi sare in ochi, stiu destul de bine care sunt pasii pe care sa ii urmez tocmai sa nu iau teapa, stiu ca sunt jdemii de masini la vanzare si mai stiu ca preturile scad pe zi ce trece. Eu doar am intrebat daca ar merita masinuta aia, nu am zis ca o voi si lua, de-aia tin cont de sfaturile voastre si va si multumesc. P.S.: 2800 ii propun, cred ca este un pret corect, vrea, bine, nu vrea...next!
  6. Eu va inteleg, si eu m-am gandit la o masina straina, dar nu sunt sigur ca mi-o pot permite (ma refer la intretinere). Nu as vrea sa o iau si sa stau cu ea in fata blocului... Sunt multe masini peste Cielo/Solenza dar clar, costurile ulterioare achizitiei sunt mult mai ridicate. Stiu multe cazuri cu oameni de isi tin masinile in fata blocului si se uita la ele ca nu au bani sa le cumpere mai stiu eu ce piesa. Sunt absurd?
  7. Tot pe aici am citit, chiar daca sunt mai noi faptul ca sunt Made in Ro. inseamna ca sunt si mai proaste decat cele din Koreea. De-aia ma orientasem catre masina aia...
  8. Da-mi tu o idee pana in 4000E (Solenza?Punto?).
  9. Am meci greu, tre' sa imi pun in valoare calitatile de negociator...
  10. Thanks pentru raspunsuri. Ideea ar fi ca masina e destul de nefolosita si eu vreau sa o tin minim 4-5 ani ( nu sunt cars-addicted deci o cumpar pentru ca am nevoie, nu pentru "placerea de a conduce" ), deci pretul la revanzare nu ma intereseaza asa mult... Ar mai fi vreo 2 din 2001 si din 2003, dar din ce am citit pe aici alea din Koreea sunt mai fiabile (?mit?). O sa vorbesc astazi sa vad cat mai lasa, 1000E cred ca e o reducere destul de mare si fantezista..
  11. Salutari! Langa blocul meu sta de ceva vreme un Cielo la vanzare din '95 care arata pur si simplu superb. Are aprox. 60k km (100% reali) si e varianta full cred (4 geamuri el, AC, proiectoare etc). Are si o instalatie GPL din cate imi amintesc. E, pretul cerut este 3800E, banuiesc negociabili. Ce spuneti, merita? Oricum masina va fi dusa in prealabil la un service Daewoo pentru a o verifica (daca aveti idee de vreun service prin zona Floreasca, Baneasa, Colentina m-ar ajuta mult). Multumesc anticipat.
 

×
×
  • Create New...