Jump to content

r3my

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About r3my

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Petrosani
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    HD - 07 - ZKJ
  1. dap... mie, la 90-100, conform calculelor pe care le-am facut, imi scoate in medie cam 6.3, iar in oras, cam 10.
  2. sper sa nu o lungeasca cine stie cat... oricum, deja mi s-a acrit de ei...
  3. am gasit, la dezmembrari, si am luat: calculator: 100 euro ceasuri de bord: 50 euro relee de bord: 150 lei claxoane: 40 lei deocamdata atat, astept sa-mi spuna de la service, ce mai trebuie sa aduc.
  4. am vb cu un electrician de la service, a zis ca daca imi rezolv calculatorul, restul poate sa-mi faca el, iar acum caut un electronist bun, ca la craiova numa' miercuri trimite ala platforma dupa mine, asa ca mai am timp sa gasesc ceva mai ieftin. oricum, ma bucur ca am postat pe acest topic, opiniile voastre imi sunt de un real ajutor.
  5. cam 12 ore a sta sub apa de 1m, a intrat si namol la greu... motorul a fost curatat piesa cu piesa, filtre inlocuite, etc. cred ca ai dreptate. si vad ca te si pricepi. dar la astia de pe aici le e lene, da-i in mama lor... o sa caut un electronist sa vada daca poate face ceva cu ecm-ul. oricum, la craiova doar miercuri ma duc, deci mai am vreme.
  6. concluzie: o duc la craiova pe platforma, la dezmembrari + service, unde imi reface toata partea electrica (cablaj, calculator, ceasuri, relee, contactori, motorase, etc)... cost estimativ 2500 lei. astept opinii.
  7. multumesc pentru raspunsul tau prompt. eu sunt destul de paralel cu chestiile din care e facuta masina; la fiecare problema, am dus-o la service, nu m-am bagat in ea. cred ca ideea ta e destul de buna. dar de ce e mai complicat cu cablajul la ceasuri si calculatorul? sa inteleg ca alea trebuie inlocuite clar? cam cat costa? deja am bagat 1700 lei si bugetul meu nu e chiar nelimitat ... daca se va ajunge la mii de euro, poate ca ar fi mai bine s-o vand asa (pentru piese, etc) si sa mai pun diferenta si sa iau o alta, dar ma cam doare sufletul la gandul asta.
  8. buna all... posed un Cielo coreean dec.95, full, stare perfecta, super intretinut, etc... am o problema nasoala: masina mea a fost inundata ... am dus-o la reprezentanta daewoo, mi-au curat motorul, au schimbat filtrele, ulei, baterie, cosmetica pt banchete si interior... au facut-o ca noua. problema e ca zic ei (si ii cred) ca mi s-a facut un scurt si ca mi s-a dus toata partea electrica si trebuie schimbati contactorii, cablaje, tot ce inseamna electric. ok si cu asta, dar pretul imi pare cam mare: cica decat sa le pun noi, mai bine as cumpara un cielo avariat rau, cu cca 1000 euro, dar care sa aiba partea electrica intreaga si s-o luam de acolo, ca as iesi mai ieftin. are cineva dintre voi vreo alta idee? chiar atat de scumpa sa fie partea electrica?
 

×
×
  • Create New...