Jump to content

andrei_77

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About andrei_77

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    tico SX A/C
  1. am si eu un caine, Collie, cam bosorog el, dar asta este. pun o poza care l-a facut vedeta!
  2. Eu am indreptat ceva jante de aluminiu, si chiar ii sfatuiesc pe posesorii de asemenea jante, mai ales pe ce ce au dimensiuni impresionante sa o faca, ba chiar periodic. Cu cat te duci mai din timp cu atat mai bine iese indreptatul. Daca e prea stramba se va incalzi janta, lucru foarte rau pt. ca acolo isi va pierde din proprietatile elastice si se va deforma mult mai repede sau chiar va crapa. eu va recomand 2 locuri: 1. auto-soft la podul fundeni sau www.auto-soft.ro 2. pe langa stadionul 23 august (prin drepta lui) dupa ce se trece de el undeva pe o straduta in drepta exista o spalatorie auto si la intrarea in ea este un baiat care face asa ceva si chiar repara si cele mai imposibile "strambaturi" (meserie lasata din tata in fiu). Succes...
  3. Dupa ce cu greu am reusit sa ma intalnesc cu Senna, am pus stroboscopu' pe masinuta, si ce sa vezi??!! avansul era mai mult decat perfect! Dupa ce a dat si el cateva ture cu masinuta (Senna), concluzia pe care a tras-o el a fost ca nu ar fi tzacanit de avans! Dar atunci de la ce se aude??? Astept "propuneri".
  4. acum esti pe-acasa??? ca eu sunt la serviciu pe Stirbei Voda si as putea sa fac un drumuletz pana la tine, daca nu deranjez, evident. da-mi un nr de tel sa te sun. eventual pe mail la andrei@fxp.ro.
  5. daca rotesc delcoul spre radiator creste turatia, iar spre habitaclu, nu prea mai am ce sa rotesc. mai nou relantiul meu este foarte ridicat, adica undeva pe la 1700 rpm, si se incalzeste foarte repede si des motorul. sa fie ce am mai citit pe aici cu socul automat??? in legatura cu intalnirea de joi: unde si la ce ora???
  6. Multumesc pentru calda primire. folosesc benzina normala, adica cu plumb fiin modelul mai vechiut. am 140.000 km, iar despre bujii nu stiu ce sa zic deoarece am schimbat si bujiile si tot tzacane. am schimbat si fise, si capac delco si pipa, am miscat si de delco si tot nu s-a schimbat nimic.
  7. Salutare... am si eu o intrebare... cand calc mai tare pe acceleratie tzacane rau avansul! Unde e problema??? Poate reusiti sa ma luminati si pe mine. Multumesc...
 

×
×
  • Create New...