Jump to content

serbanra

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About serbanra

  • Rank
    Forumist
  1. Aici e problema!!! Ca nu-o sa mai vrei sa auzi de aia de 95!!! Si chiar daca vei alimenta de 95 vei zice ca ai cea mai puturoasa masina!!!
  2. Vezi pret la benzina de 100 la OMV , ce sa mai zic de SHELL V-Power !!!!
  3. Incercati benzina de 98 de la MOL si nu veti regreta!!! P.S.: Nu fac reclama! Chiar asta e realitatea veti cumpara benzina de 100 la pret de 98!!!! In Bucuresti toti smecherii cu masini scumpe s-au prins de faza si numai din asta baga!
  4. Diferenta dintre OMV si MOL la benzina de 95 este doar de aditivi! Provenienta este aceeasi pentru zona de est a tarii: rafinaria MIDIA. Pentru zona de vest a tarii benzina de 95 de la MOL este importata din Ungaria, deci avantaj MOL fata de OMV.
  5. Probabil ai bagat de 95! Eu ziceam de cea de 98! Benzina de la Shell este din Rafinaria Onesti deci romaneasca :speriat:. Faptul ca nu ti-a pornit Matizu' nu cred ca a fost din cauza benzinei pe care tocmai o alimentase-si de la MOl.
  6. Desi ea se numeste MOL Tempo Plus 98 are cifra octanica 99.8 conform certificatului de calitate care-l am in fata! Ce mai, e beton!
  7. Cea de 95 este de la Rafinaria Midia! Asta de 98 e din Ungaria! Diferenta de pret o recuperezi din consumul mai mic plus ca motorul este mai "vinos", se va simti imediat, crede-ma!!
  8. Baieti, eu lucrez la MOL si benzina de 98 'MOL Tempo Plus 98' este adusa din Ungaria, dupa parerea mea este cea mai buna de pe piata! Are cifra octanica: 99.8, motorul este mai vioi si consuma si mai putin decit cea de 95 :?, eu numai din asta bag! Incercati-o si voi si veti simti diferenta imediat!!!!
 

×
×
  • Create New...