Jump to content

xiss

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About xiss

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti / braila
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    TL - 01 - MOV
  1. un numar de telefon se poate? contacteaza-ma pe mess, offline daca nu sunt: frozen_xis@yahoo.com
  2. Super tare masinuta. Imi place foarte mult culoarea cu toate ca preferata mea e rosu. Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km
  3. Da scuze. 48 ore. Am scris repede si la nervi. Mi-a luat talonul ca sa ma faca si mai naspa. Masina e luata din Tulcea, inca nu am trecut-o INCA pe numele meu si asa ajunge talonul la politie in Tulcea la proprietar. Ma uit pe geam, Bucuresti.. ma uit unde se duce talonul, Tulcea.. ceva nu e in ordine. of
  4. Nu se poate. AMENDA. Se pare ca visele mele mai intarzie ceva vreme. Azi am fost oprit de un politzist "ciufut" care mi-a aplicat o amenda de 450RON pentru folia cu geamurile fumurii de pe spate. Ma chinui sa o platesc in 24 de ore ca sa ies la jumate nu a vrut omu sa negocieze deloc. I-am zis ca o dau jos in fata lui. NIMIC.. o tinea sus si tare cu legea ca el e leagea ca e la serviciu si isi face datoria. Trist. Aveti grija la geamurile fumurii neomologate. Respectele mele.
  5. Papie, merci mult pentru modificare.. arata ca un golf sincer chiar destul de bine ramane sa ma mai gandesc la culoare oricum pana fac rost de bani de vopsit mai dureaza.. momentan acoperisul din sticla.. prima prioritate. NFS, la ce te referi ca nefericire? caldura? greu de intretinut? se vede repede praful / mizeria? atrage vecinii cu cheile rele? Ami, sper sa imi fac si eu curaj sa apar pe la intalniri... nu de alta dar momentan Micutul Ra e murdar tare trebuie baita la el.
  6. Salut EFZ, sincer imi e frica sa fac un tico negru total.. nu stiu cum ar arata, pentru ca nu am mai vazut.. ma tenteaza rau ideea, recunosc Am cautat o zi intreaga poze pe google si alte siteuri cu photo, niste poze cu un tico negru.. si nu am gasit nimic. As vrea sa vad o poza de genu, naturala sau modificata pe calculator.. sa imi fac o idee. Oare are cineva asa ceva?
  7. Sal NFS, tapiteria de pe usi intradevar e verde in momentul de fata dar va fi si ea in curand rosu cu negru. Nu pot sa ma decid intre cele 3 culori care sunt la masina.. sper totusi in vara sa vopsesc masina "rosu perlat" daca reusesc..
  8. Ileana,merci frumos. numarul urmeaza sa vina mai incolo: BR-01-XIS sper. Mircea, mii de scuze stiam ca trebuie sa fac aici topicul si am vrut sa il fac dar citeam in sectiunea de tuning si am dat fara sa ma uit of of of sorry nu se va mai intampla (merci pentru mutare) Andrei_xxl, urmeaza si niste poze cu interiorul.. sa ajung in weekend la BR sa iau aparatul ca ies mai bine decat cu telefonul.
  9. Daewoo TICO SL An fabr: 2000 km in bord la cumparare: 80.000 orasul mashinii: Tulcea rulata in prezent in: Bucuresti Mi-am zis sa imi lansez si eu micul zeu pe forum.. citesc topicuri pe aici cu mult inainte sa am propria mashina. Am o placere nebuna sa dau nume mashinilor personale / de familie. Prima mashina, Dacia, se numea Mimitza k tragea saraca toata ziua pe strazi si vrum vrum. Apoi mashina familiei, un Opel Corsa 2007, culoarea sampaniei am numit-o Selena, zeitza lunii, pt ca merge cu eleganta pe strazi si straluceste noaptea Ticolino meu.. Micul Ra, Zeul Soarelui, pentru ca musca din sosea si e stapan pe fiecare mm de asfalt. Il am de vreo 2 luni in momentul de fata.. i-am spart deja un far si mi se rupe sufletul, am lucrat pana acum la interior, am idei multe printre care si un sunroof cat plafonul (topic by me),volan, jenti noi, bara fata+spate, praguri, pleoape, revopsire in vara... etc etc.. bani sa fie Revopsire ma mai gandesc, la inceput ma stresa galbenul dar sincer.. incepe sa imi placa. Interiorul e rosu cu negru.. rosu e culoarea mea preferata.. deci ori vopsesc in rosu toata mashina ca sa se asorteze cu interiorul.. ori o las asa, cu rosu, galben si negru dau destul de bine. Am o idee momentan si vreau sa va cer parerea... - Cum arata - Cum vreau sa arate Ar mai trebui un soare p undeva dar nush p unde.. din nou daca aveti idei va sunt recunoscator. Astept si critici care sunt bineinteles binevenite. Merci
  10. da cam aveti dreptate cu integritatea mashinii.. incep treptat sa tai visele de p lista... DXR ai vreo poza cu acel tico cu plafonul din sticla? CLAZ, mc pt linkul de la webasto dar ei au sunroof din alea micutze.. EFZ ai dreptate.. e cam nesigur cu plafonul de sticla apropo.. azi mergeam la munk si am vazut un chev. spark si un opel astra cu ragtop imi venea sa plang oare unde le monteaza k la webasto nu au decat de sticla nu si din astea textile... :sad:
  11. sal, sunt si eu un mic posesor al unui mic tico si vreau sa ii fac o mica mare modificare... sunt foarte entuziasmat de plafonul "mare" de care beneficiaza tico si as vrea sa il fac.. cat mai transparent .. vreau sa va intreb daca stiti vreo firma care monteaza asa ceva, oriunde in romania... ma refer la ragtop sau sunroof MARI.. nu cele micutze.. chiar ma fascineaza plafonul o alta varianta.. daca nu reusesc RagTop.. ar fi sa fac tot plafonul din sticla.. heliomata sau macar fumurie.. macar una din ideile astea ar trebui sa mearga... so.. daca stiti ceva.. orice.. astept idei, pareri, indicatii.. visele vor deveni realitate
 

×
×
  • Create New...