Jump to content
 

pomo

Membru
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

About pomo

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  Sibiu
 • Auto
  chevrolet
 • Model
  cruze lt
 • An
  2012
 1. salutare Am un matiz e3 din 2007 de ceva vreme in bord sta aprins becul galben, motorul nu mai trage cum trebuie si in acelasi timp a crescut consumul. Mers la tester si au aparut urmatoarele 2 coduri: p0300 si p0267. a vind in vedere ca cel cu testerul nu prea a stiut ce sa zica , va intreb pe voi daca aveti idee ce inseamna cele 2 coduri.
 2. problema mea este cum se decodeaza cd player-ul si daca pot sa fac eu asta, nu stiu daca ma ajuta dar am vin-ul masinii de pe care a fost luat
 3. Am in folosinta un cruze ls am cumparat un cd player + display mare+ cele doua panouri cu butoane de la un cruze lt, cind le-am montat pemasina (tot ansamblul ) pe ecran a aparut scris coded si nu functioneaza nici cd ul dar nici pe radio , daca rotesc butoanele da la aerul conditionat pe display arata ca se modifica viteza ventilatorului si pozitionarea jetului de aer. Stie cineva ce as putea face eu ca sa functioneze si cd ul?
 4. salut ,spune-mi care este pretul volanului .
 5. eu am luat jante de pe reviziechevrolet.ro si sunt super ok
 6. Si eu m-am gindit la sonda (senzorul ) de ulei, ba mai mult pe forumul cruze din italia cineva a scris ca a schimbat acel senzor di cauza acestui cod. Ce este ciudat este faptul ca de aproape o luna nu a mai facut figuri.
 7. De pierdut nu pierde, de papat nu stiu, cind a facut figuri eram in mers cind motorul e rece nivelul este ok. Totusi sa manince ulei la doar 50 000 km?!!
 8. Acum aproximativ 2 luni mi-a aparut pe ecran cod de eroare 79 (completati cu ulei de motor), am pus cam 100 ml(zic eu), astazi dupa 2 luni si cam 2000km a aparut din nou acelasi cod. Masina are 4 ani si pina acum nu a mai facut asa ceva. Ce credeti care ar putea fi problema?
 9. Gasesti pentru luneta dar si pentru laterale spate la www.reviziechevrolet.ro.
 10. Stie cineva dimensiunile difuzorului de pe cruze?
 11. Aici vei gasi explicatii in legatura cu functionarea distributiei variabile de pe Cruze si implicit despre cum functioneaza cele 2 electrovalve : Circuit/System Description The camshaft position actuator solenoid valve - intake and camshaft position actuator solenoid valve - exhaust are attached to each camshaft and are operated hydraulically in order to change the angle of the camshaft relative to crankshaft position. The camshaft position actuator solenoid valve - intake and camshaft position actuator solenoid valve - exhaust are controlled by the engine control module (ECM). The ECM sends a pulse width modulated signal to a camshaft position actuator solenoid valve - intake and camshaft position actuator solenoid valve - exhaust. The camshaft position actuator solenoid valve - intake and camshaft position actuator solenoid valve - exhaust can change the camshaft angle by a maximum of 20°. The ECM increases the pulse width to accomplish the desired camshaft operation.
 

×
×
 • Create New...