Jump to content

A.C_MATIZ

Membru
  • Content Count

    77
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by A.C_MATIZ


  1. Codul de culoare este pe autocolantul de pe geamul din stanga spate(daca il mai ai).Exista firme care iti fac sprayuri cu vopsea.Poti merge acolo si se uita in catalog daca nu ai codul de culoare.Iar ca sa vopsesti eleronul ca lumea ar fi bine sa il pregatesti.Inainte de vopsire ar fi bun un plastic primer.


  2. Da nu e tehnica ... n-am stiut unde sa pun intrebarea...aveam nevoie de sfaturi si pentru service.

    Am fost la politie ...ma mir si acum ca nu i-au retinut permisul nevestei ... in fine...am procesul verbal de la politie

    Reparatia se face pe CASCO pt ca a fost vina ei si am inteles ca abia luni vine constatator ...alta era problema... mi-e cam naspa sa las masina asa in strada tot weekend-ul si, in plus, am citit pe-aici pe site tot felul de pareri "bune" despre Radacini.

    Acum, n-as mai tracta-o din nou...dar daca aveti vreun sfat ca sunt cam dezorientat... nu prea am experienta la accidente!

    Incearca la AUTO NET pe calea Giulesti.Au fost foarte amabili si au facut si treaba buna.


  3. Este destul de complicat din lipsa de spatiu.Este mult de lucrat sub bord.Sper sa nu uit nimic din proces.Pt mai mult spatiu recomand si scoaterea cesurilor din bord.Deoarece firul este prins de suportul de la axul volanului in partea superioara.

    Se scoate mufa din cass

    Apoi se urmareste firul care este prins in mai multe cleme de plastic.Se incearca scoaterea firului din acele cleme(daca nu merge se taie clemele).

    Dupa ce s-a eliberat firul din toate clemele se desurubeaza antena de pe pavilion si se trage afara.

    La montaj se repeta procesul dar in ordine inversa.

    Cea mai complicata parte la montaj este sa nimereasca firul de la antena in prin gaura din stalpul stanga sub bord.Odata rezolvata problema este simplu.


  4. Fratilor eu am avut la firma si Tico si Matiz si cu fiecare am facut in jur de 130000 km carat marfa la greu cu amindoua +forja.Am fost multumit de Tico fata de Matiz.La aproape acelasi nr de km am avut mult mai putine probleme cu Tico decat cu Matizul.Si nu ma apuc sa enumar acum toate problemele ca o sa va plictisesc.

    Intradevar Matizul e mai frumos,mai elegant...dar cam atat.

    Si cine spune ca nu a reusit un consum la Matiz mai mare de 7si ceva la suta cu talpa grea,se poate si 10 la suta...


  5. Se pare ca banuielile mele se adeveresc legat de camerele de pe Magheru.Am auzit azi la radio cum ca traficul va fi supravegeat de la un dispecerat unic si ca vor fi montate camere in zonele cu probleme.

 

×
×
  • Create New...