Jump to content

xls

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About xls

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    matiz in curand
  1. Am facut comanda de Matiz rosu metalizat si mi s-a zis ca il va aduce candva pe 20 august sau inceputul lui septembrie! Intre timp sa vad de unde fac rost de bani >- Din cauza ca e rosu cica mai tb dat 100e in plus ca e vopsea metalizata...mai sunt alte avantaje la vopsea metalizata fata de cea simpla?
  2. asta-i la spark sau matiz? leasing sau rate?
  3. pai nu-mi convine sa trebuiasca sa pornesc AC zilnic, alta treaba n-am? la sermecom mi-au zic ca daca vreau matiz E atunci o sa astept mai mult, iar pt matiz cu AC, livrarea ar putea fi la mijlocul lui august.. pt finantare, ei mi-au recomandat volksbank, dar am trecut si pe la bcr sa vad care-i jmenul cu un credit pt nevoi personale...la volksbank tb sa trec pe la ei. voi cei cu sparku: cu cat l-ati luat? banuiesc ca-i mai săxicios, dar daca e dif prea mari nu-mi convine. mai meditez
  4. salutare tuturor! ma bate gandul sa-mi iau un matiz rosu (cica atrage banii ) sunt din iasi si as dori sa imi recomandati un dealer cat mai ok, am observat ca-s mai multi membri din iasi, asa ca sper sa primesc un raspuns despre partea cu finantarea: am 2k euro si pt restul fac credit! ce pareri aveti? ce credit merita cel mai mult? auto sau pt nevoie personale? ma intereseaza si posibilitatea platii in avans fara penalizare, iar momentan imi permit o rata de 100e (300e net salar). stau in dubiu: cu ac sau nu?
 

×
×
  • Create New...