Jump to content

cosmintr

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About cosmintr

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz E A/C
  • An
    2004
  1. Salut, eu dupa ce am schimbat pe garantie doua randuri de amortizoare am rezolvat problema definitiv punand pe fund la portbagaj o volanta de tractor *un disc greu de metal cam de 3 cm grosime * si f greu de atunci nu mai suna nimic pe spate, pune o greutate ce vrei tu.
  2. Salutare, am un Matiz din noiembrie 2004, cu care am facut 5900 kmsi am avut urmatoarele probleme: - schimbat de 2 ori ghidaje etrier frana st si dr; - schimbat amortizoare spate; - strans furtunul prin care intra benzina in rezervor( chiar la intrare in rezervor umezea); - aerul conditionat cand merge masina este chiar ff lenesa(isi da duhul) In rest ma bucur de masina nu am avut probleme, desi la revizia de 1000 nu am schimbat uleiul l-am schimbat de vreo 3 zile(Mobil1 5W40).
  3. Salutare eu am matiz cu clima din noiembrie 2004 euro2, consumul este> in oras intre 6.7-7.4(iarna la minus25 grade) si extern intre 5 si 6.4 si oameni buni care a fost cu 170 ca eu am fost la mare acu 4 saptamani si 2 persoane atat a dus pe drum drept. Recunosc ca in rest in oras nu ma intrece nica ca merg ca racheta asa sunt eu ma intelegeti mai am un Pajero de 2500TDI si sunt obisnuit sa ma bag tare. Merge bine si consuma bine -Loganul minca 10 in oras fara clima asa ca e bun Matizu. Sunt multumit de ea sper ca si in viitor.
  4. Salutare dragi Matizisti, eu am luat unul in noiembrie si ma declar multumit. La 1000 Km mi-au facut revizia, nu au schimbat uleiul nici din motor nici din cutie, dar apropo oameni buni cum sa se schimbe la 1000? eu sunt la baza inginer constructii masini si credetima ca la masinile proprii mi-am facut reparatii si desfacut si pus de motor inapoi dar asa aberatie nu am auzit, nu se schimba nici un ulei la 1000 km iar cu mersul daca mergeti mai mult in oras schimabti-l la vreo 7.500 km si ii bine si dupa aia la 10.000 km ca suntem in 2005 si nu in anii 70 si avem toti dacii si ulei romanesc. Apropo au trecut 7 luni, inca nu am la primul scimb de ulei ca nu am numa vreo 6000 km si ma duc peste vreo doua saptamani. Deci nu mai cititi tot ce scrie si o sa vedeti ca nici cu garantia nu aveti probleme. Sa auzim numa de bine!
 

×
×
  • Create New...