Jump to content

juld

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About juld

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    B 12 YRR
  1. Salutare, am si eu o problema similara cu bordul, doar ca ...mi-a picurat ulei pe bord din nenorocitele alea de odorizante de masina si mi-a lasat o linie de toata frumusetea in platicu de pe bord. Masina este un chevy aveo. Are careva o solutie pentru asa ceva, ma gandeam ca poate exista un spray ceva, nu stiu... .
  2. Ai avut dreptate, nu au raspuns la mail. Oricum, am fost azi la revizia de 20K la Di-Bas fundeni si am rezolvat si cu cartea de service, se pare ca au uitat sa o dea sau ceeva de genul, oricum nu au fost probleme.
  3. Tocmai am dat un mail in care le-am prezentat problema, sa vad ce imi vor raspunde. Daca nu primesc raspuns, o sa ma duc saptamana viitoare pe la ei.
  4. La prima revizie, mi-au intrebat daca am cartea de service, le-am spus ca nu mi-au dat nici o carte de service, si au spus "ok, in aproximativ doua ore va puteti lua masina" ... . Oricum am pastrat chitantele alea de la ei and stuff... ca sa am o dovada ca am facut revizia aia.
  5. Asta e prima masina cumparata noua, nu stiam cum sta treaba cu cartea de service... am aflat recent. O sa merg sa ii rog frumos pe domni de la di-bas sa-mi dea cartea aia, dar probabil ca nu va fi asa simplu... . Multam de raspunsuri
  6. In mapa aia mi'au dat doar manualul, si carticica aia subtire...fara carte de service... un priten mi-a spus ca acea carte de service s-ar elibera la prima reparatie a masini daca ar fi cazul... dar nu sunt asa convins de ce spunea tipu'.
  7. La mine nu a mirosit niciodata a ambreiaj...cel putin nu in masina, o singura data m-am dat la ea serios, adica luat piciorul repede de pe ambreiaj cat motorul era turat la 4000 de ture... mi s-a spus ulterior ca ar fi mirosit a ambreiaj in afara masinii... oricum...nu o sa mai repet figura ca dupa, am fost paranoic cam o saptamana ca imi patineaza ambreiajul. Si cu ocazia asta as vrea sa va intreb daca e normala faza aia cu cursa de la ambreiaj doar in ultimii 4-5 cm? Oricum am sa le spus celor de la service sa verifice ambreiajul ptr ca imi vine revizia de 20k in scurta vreme. P.S. Chiar azi m-am dat cu un C4 cu 30k Km si ambreiajul cupla in ultimii 3 cm sau ceva de genu si trebuia sa fii atlet ca sa apesi pedala aia, atat de tare era, la fel si acceleratia.
  8. Salutare, am si eu intrebare legata de cartea de service a masini...si anume, cand trebuie eliberata, pentru ca mie nu mi-au dat asa ceva nici cand am ridicat masina, nici la prima revizie...si nici nu mi-am dat seama sa-i intreb pe domni de la Di-bas. Imi cer scuze daca am gresit topicul...
  9. La mine a inceput sa se auda un greieras de la surubu ala care tine "treaba" aia in care se baga centura de siguranta. M-am uitat si pare ca s'a indoit putin saiba aia care e pusa p surub, si atunci cand ma misc foarte putin, scartie. Alt zgomot care se mai auzea era in vara asta in usa spate dreapta, cred ca din cauza geamului, care se inchide cam aiurea ( in sensul ca clationa putin fata spate...insa treaba asta am observata si la citroen c3. de precizat ca geamul nu este actionat electric). In rest ar mai fi mici greierasi vara la gurile alea de ventilatie, probabil de la diferentele de temperatura din masina(AC OFF /AC ON).
  10. Tot nu inteleg de ce e asa scumpa o amarata de bara spate la un aveo...? totusi e doar o bucata din plastic
  11. M-am gandit si eu la fente, ba chiar mi s-au sugerat cateva, gen: "pune si tu p cineva sa traverseze o trecere de pietoni mai ascunsa, pune frana si sa intre unu in spatele tau si sa iti plateasca el bara". Dar totusi, cat de disperat sa fiu... Ma rog, tre sa merg la revizia de 10k si vb. cu domni sa imi spuna daca sunt avarii si pe sub bara. Am mai vb si cu un alt nene de la un service mi-a spus ca ar costa cam 600RON sa repare o bara. Ramane de vazut ce am sa fac, oricum solutia cu fentatu sistemului nu pre ma prinde. Daaaaar, am auzit de un domn priceput care si-a facut praf BMWu (nu avea casco)si a dat nijte banuiti unde trebuie si i-au facut asigurare casco ptr masina, incheiata inaintea accidentului. Deci cu ceva cunostinte si in cazuri cand reparatiile sunt +20 000ron se pot face chestii.
  12. Nu stiu intrebam si eu, ca din ce am auzit, garatia asta se poate pierde din cam orice, oricum merci.
  13. Multumesc pentr raspuns, cred ca asa am sa fac, pentru ca este o crapatura de cativa centimetri, si nu prea as vrea sa schimb bara doar pentru atat. Dar ai cumva idee daca se duce garantia daca fac figura cu dublatu?
  14. Am sunat la numaru de telefon de mai sus si o bara spate de aveo sedan nevopsita, doar "coaja", costa 1025ron cu tot cu tva, cam asa e si la di-bas si la gtt. Cam scump avand in vedere ca la skoda superb e 1700ron o bara fata vopsita montata. Totusi aveo nu e cine stie ce limuzina, Ok, am auzit la cineva ca nu ar trebui sa schimb bara pentru o mica crapatura, ci se poate reface. Este adevarat? Nu am incredere sa ma duc la service, pentru ca, probabil din comoditate pentru ei sau mai stiu eu ce alte motive perverse, ei nu mi-ar dezvalui aceast modalitate.
  15. Nu mi-a dat asigurarea pentru ca domnu' politist m-a scos pe mine vinovat, pentru ca tipu care m-a lovit a declarat ca a mers tot timpul pe sina de tramvai. Ce sa mai zic,politia romana si jmecherasi samsari de masini se inteleg(de precizat ca masina care m-a lovit era a unui samsar de masini)
 

×
×
  • Create New...