Jump to content

K-Pax

Membru
  • Content Count

    154
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by K-Pax


  1. Aceeasi chestie si la mine (Renault Laguna 2004). Mai dur se aude cand dau in marcharier. Am dus-o la cei de la Renault (in ultima instanta ca nici un alt service nu a vrut sa ma primeasca) si baietii au zis ca atinge scutu, cablu de la ambreiaj. In prealabil cei de la Opel mi au zis ca e o problema de la grup sau cutia de viteze. Cei de la Renault au rezolvat, m-au taxat cu vreo 50 de ron, am plecat si a doua zi a aparut again (nu mai face chiar asa de urat), dar face.

    Problema e ca eu is satul de astia de la Renault Sibiu ca numai nefacute mi-au facut. Astia ma imping sa fac ce a facut coreeanul ala Virginia, diferenta ar fi ca astia de la Renault chiar merita. :rambo:


  2. acum ce sa zic...masina e destul de reusita zic eu ca aspect, stabilitatea, motorizare, cel putin asta cu 5 usi care am avut -o eu. si daca mai sti sa si vinzi (traiasca jobul) o dai repede

     

    oricum nu asta a fost motivul principal pt care am vandut-o. am primit de la job o Laguna, iar saracul kalos doar de mai statea prin parcarea sau pe la frate-miu

     

    oricum as da-o mi s-a rupt sufletelul cand m-am despartit de ea. am impartit multe amintiri/aventuri cu ea.

     

    o mai vad prin oras. am amenintat-o de 2 ori pe tipa care a luat-o ca daca nu o trateza respectuos ma supar

     

    Pax, K-Pax


  3. Salut! sunt nou pe aici si vreau sa va cer un sfat. Am Kalos 1.4 16v si mi-a aparut a doua oara problema cu vibratiile. Anul trecut in iarna facea ca un diesel, pierdea din putere, ba chiar mi se mai si oprea in intersectii. Tratament G&P Galati: spray supape, aditivi, schimbat in 2500-3000 ture, curatat motor, culminand cu schimbat garnitura chiulasa si 16 semeringuri. In sfarsit dupa 2 luni si multi nervi si-a revenit, pana in ianuarie 2007 cand a inceput iar. Trebuie sa ma duc la revizia de 30k si cum nu ma pricep la motoare nu stiu ce sa le cer sa-mi curete. Astept sfaturi si scuzati ignoranta.

     

    nu stiu daca ti-a raspuns cineva, insa daca nu...

    la fel am patit si eu...numai ca pe la mine dupa toate operatiile facute a reaparut problema spusa de tine pe la vreo 35 kilo. Problema depistata si rezolvata. Era de la injector bah tata. Era stricat. Pus la loc. Mers masina brici.

     

    Enervat si vandut masina


  4. offtopic : KPAX, au deschis baietii noi in Sibiu?

     

    ei asa zic. eu am noroc ca imi sunt clienti si am o relatie destul de buna cu ei. i-am intrebat daca la revizia de 30 000 vin la ei si au zis ca da. ce e drept ca nu am sunat in partea cealalta sa vad daca si ei zic sa ma duc la ce i noi


  5. putin mai off topic

     

    acum intr-o zi cu soare ma pregateams sa plec spre tg jiu. am deschis portbagajul din cheie am bagat bagajele in portbagaj si am inchis portbagajul. dau sa ma urc in masina, masina inchisa. ma trece un fior subtirel, dau sa caut keia in buzunar, cheia nicaieri. imi dau seama ca in timp ce imi bagam bagajele in portbagaj mi-a cazut cheia si a activat inchiderea centralizata. fara cheie de rezerva, ma grabeam sa plec ce naiba sa fac.

    sun la dealer si imi zice ca pentru 100 ron vine cu cineva si imi scoate butucul, eu ii zic ceva de d-na masa si inchid. am sunat la unalt dealer, client de al meu si imi zice stai asa ca ii trimit un profesionist. vine ala forteaza putin usa de de colt sus baga o sarma si trage de "tamburusul" de la inchidere si astfel se termina telenovela.

     

    morala: ce usor se deschide un kalos. sit tre doar rabdare si putina indemanare


  6. Una peste alta, mai este prezenta la cineva problema check-ului ? . . sau odata cu venirea primaverii s-a stins la toti :D . Masina merge brici acuma ...silentioasa, trage de rupe, ce mai ...o minunatie :)

     

    mdea.

    se pare ca a mea masina tinemortis sa ma sinucida psihic

    sambata cand sa plec la bucu a inceput sa tremure si sa se aprinda check-ul. curios era ca martorul nu statea aprins ci clipea. dupa vreo 3 minute de draci am oprit motorul si am repornit "tentativa de masina". simptomele au disparut si a mers brici

     

    off topic"

     

    am prins 180 km/h, 3 persoane in masina rezervor cam golutz

 

×
×
  • Create New...