Jump to content

Ady01

Membru
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

About Ady01

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Nubira II
  1. Anuntul nu mai este valabil, se poate inchide, multumesc.
  2. @madkat: Am schimbat capacele pentru ca unul dintre ele l-am spart intr-o bordura si nu am mai gasit la fel. Practic nu era nevoie sa le schimb, dar arata aiurea doar cu 3 capace. @Tbird: Scuza-ma dar de unde tragi tu concluzia ca masina asta sigur nu are 5000 km? Ai vazut-o macar? Din poze nu iti poti da seama cum arata cu adevarat. Repet, la orice service serios se poate pune frumos masina la un calculator si se pot depista kilometri reali... Pentru ce mama dracului as pune 5000km daca masina ar avea 20.000? Daca ai incredere ca sunt 5000 km, foarte bine, suna si aflii detalii... daca nu, chiar nu ma intereseaza parerea ta. Asta este doar un post de ANUNT, nu de exprimat opinii.
  3. Daca nu te intereseaza masina, nu inteleg de ce dai reply la acest topic. In alta ordine de idei faptul ca masina are "20 de mii de odorizante si huse" nu inseamna ca a fost folosita, ci inseamna ca a fost intretinuta. Poate nu stiai, dar la orice service serios exista calculator la care se poate verifica numarul reali de km deci nu ma joc cu vorbe. Am masina de la serviciu si de asta nu am folosit-o. Intre timp mi-am luat o alta masina, iar de asta nu mai am nevoie. PS: Stii, poti sa te adresezi si civilizat nu doar sa jignesti de la o tastatura.
  4. 5500E (negociabil), 5000 km, tinuta numai in garaj! Tel: 0724 399 300 - Badea Sorin
  5. Vand Nubira 2, inmatriculata, anul 2005, 5000 KM reali, 1600 cmc, 105 CP (78 KW), euro 3, cutie manuala 5+1, 4 geamuri electrice, servo-directie, 2 airbaguri, aer conditionat, inchidere centralizata, carte service, cd player- MP3 Blaupunkt, cauciuri noi + 2 de iarna, proiectoare, oglinzi electrice, ABS, revizii la service Daewoo, primul proprietar, stare impecabila, masina a stat numai in garaj! Contact: Sorin - 0724 399 300 Pret: 5500 E (negociabil)
  6. As vrea si eu o lista completa cu tot ce imi pot pune pe NUBIRA MEA II!!! M-ar interesa jante, dar si folie geamuri, pedale, spoiler, etc.
 

×
×
  • Create New...