Jump to content

to_tls

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About to_tls

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Ploiesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2004
  1. Mda, ciudat oricum. Pana in una alta, am schimbat siguranta aia si masina si cd-ul si plafoniera functioneaza.
  2. Va multumesc tuturor care mi-au raspuns si care m-au ajutat. Pana la urma a fost acea siguranta (11) care era pocnita dar nu arsa in totalitate (la masuratoare era ok), am schimbat-o si masina a pornit. In alta ordine de idei pe acea siguranta sunt puse: 1. plafoniera 2. instalatia audio 3. imobilizatorul (asta din urma fiind cel mai neinsemnat). Inca o data tin sa multumesc tuturor celor care mi-au raspuns - mi-ati fost de mare ajutor.
  3. Multumesc, o sa incerc. Oricum este o chestie destul de ciudata - de ce nu ar porni masina din cauza unei sigurante arse? Voi verifica si va tin la curent. Multumesc
  4. Man,eu am o cu totul alta problema. Masina mea nu mai porneste de cand eu mi-am montat cd-ul. Cand dau la cheie motorul se invarte dar nu porneste (check-ul este aprins la bord) si led-ul de security nu mai clipeste. mi-e greu sa cred ca de la o siguranta de la becul de plafoniera masina mea nu mai porneste.
  5. Le-am verificat pe toate (cele de la motor si cele de sub volan) si am verificat si releele (le-am mutat si intre ele).
  6. Becul de la plafoniera NU are curent. Cu toate ca am verificat mai toti consumatorii (si sunt functionali) la plafoniera am observat doar dupa ce m-ai intrebat si intr-adevar nu functioneaza. Ai idee de la ce ar putea proveni defectiunea ?
  7. Led-ul Security intr-adevar nu mai clipeste cum clipea de obicei, doar cand introduc cheia in contact si o invart sa pornesc mtorul clipeste scurt si se stinge. Imi poti spune ce poate fi ? Crezi ca am ars imobilizatorul sau bobina de la contact ? Eu la contact nu am umblat...adica nu am dat jos carcasa de la volan...am umblat doar in jurul consolei centrale unde vine cd-ul si de fire chiar nu am tras. Multam
  8. Da...are imobilizator. M-am gandit ca ar putea fi si asta , am incercat chiar si cea de-a doua cheie si este la fel. Am scos chiar si bornele de la baterie...ma gandeam ca se reseteaza ceva acolo...dar nimic.
  9. Salut, Duminica m-am apucat sa ii montez Matiz-ului un cd si boxe. Dupa ce am instalat boxele in locasul din spate si am tras firele la bord, am desfacut capacul de pe consola centrala unde urmeaza sa fie instalat cd-ul. Am scos capacul, am regasit mufa de conectare pentru cd si am verificat cu aparatul de masura ce fire sunt pentru curent (tensiunea si masa). Le-am gasit le-am taiat din mufa respectiva pt a le lega la mufa cd-ului pe care vreau sa il montez. Dupa conectare am auzitun mic tacanit undeva jos si prin gand mi-a trecut ca as fi putut arde siguranta. Normal ca cd-ul nu a pornit. Am verificat sigurantele - toate sunt in regula (vizual si cu ap de masura). Am incercat sa pornesc masina si surpriza...NU MAI PORNESTE- in sensul ca la bord se aprind toti martorii, benzina este, motorul se invarte...dar nu porneste si sta aprins si martorul "check". Dupa mai multe incercari am verificat si sigurantele de sub volan si acolo totul este in regula. Ulterior am observat ca led-ul "security" care clipeste mai mereu chiar si fara cheie in contact acum nu mai clipeste decat cand bag cheia in contact si o invart putin...dar clipeste de 2 ori si se inchide. Va rog frumos daca ma puteti ajuta sa imi dati o indicatie ce as putea sa fac...mentionez ca masina are 2 ani si vreo 7 mii de km. Este o masina intretinuta si pana acum nu a avut nici cea mai mica problema. Multumesc anticipat.
 

×
×
  • Create New...