Jump to content

av_iacobescu_marius

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About av_iacobescu_marius

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    BUCURESTI
  • Auto
    DAEWOO
  • Model
    LEGANZA
  • An
    1999
  1. Salut, am rezolvat problemele pe care le-am avut dupa ce am pierdut cheile de la masina. Stiu cum se poate deschide si porni o Leganza. E super usor. Atentie am cerut sfaturi de la mecanicii din reprezentanta - iti pui mana in cap ce solutii mi-au dat. 1 sa sparg geamul ca sa pot intra inauntru sau sa bag o ranga intre geam si sasiu 2. sa sparg butucul de la contact cu bormasina pentru al putea inlocui?! Solutia e mult mai simpla dar credeti-ma daca o pun pe forum sar putea sa ramanem multi fara masini.
  2. am studiat putin manualul de pe net si am observat niste parghii la incuietori, ma gandesc sa bag o sarma otelita
  3. Salut, am si eu o problema, mi-am pierdut cheile de la Leganza, ma poate ajuta cineva cu un sfat sau sa-mi deschida masina fara mari prejudicii?!
  4. o.k. atunci o s-o schimb in cel mai scurt timp posibil. Recomandati-mi un service si spuneti-mi eventul si costurile care ar fi. O sa incerc sa ajung la intrunire in seara asta. Privitor la dezaburire - incercati si voi si veti avea o surpriza. Reglati caldura minm care mediu si nu vi se vor mai aburi geamurile.
  5. Multumesc mult. O sa ma duc sa vorbesc cu prietenul care mi-a recomandat masina sa vad cand s-au schimbat ultima data filtrele si distributia. Stiu ca uleiurile au fost scimbate cu cateva luni in urma si de atunci nu s-a facut decat cateva sute de km. Am verificat si eu uleiurile si par a fi in buna stare - sunt de culoare galbena. Intradevar ar trebui sa schimb distributia dar am inteles ca se schimba la 80 sau 90 de mii(masina are acum 69700) Revin cu intrebarea referitoare la intalnirea de joi seara, unde are loc?
  6. Cand inchid cu cheia imi merge inchiderea centralizata, nu merge nici alarma si nici inchiderea, am uitat sa precizez,o sa verific sigurantele. Am gasit solutia pentru dezaburire - pornesc ventilatia fara a/c la o temeperatura mai scazuta. Inainte dadeam caldura la maxim - logic ca mi se abureau geamurile foarte tare(unde nu-i cap vai de... masina). Oricum va multumesc. Nu mi-ati dat niste sfaturi pentru intretinerea optima a autoturismului (inafara de cele existente in cartea de folosire a masinii). Pentreu cine doreste aceast manual pot sa-l ajut. Toate cele bune. Cat costa un astfel de filtru si de unde ma sfatuiti sa-l cumpar?
  7. Va salut pe toti, De aproximativ doua saptamani sunt proprietarul unei leganze si sunt placut impresionat de calitatile acestei masini raportandu-ma la pretul ei - 5700EUR. Masina a fost cumparata la recomandarea unui prieten care este sef de service si care stie masina de cand a fost cumparata garantandu-mi ca cei aproape 70 000 de km sunt reali si ca masina a fost intretinuta. Am insa doua probleme 1 inchiderea centralizata nu functioneaza din telecomanda cu toate ca se aprinde ledul 2. cand ploua nu se dezaburesc geamurile. Totodata va solicit sa-mi recomandati o modalitate de intretinere a tapiseriei din piele si alte operatiuni preventive pentru toate componentele masinii.. Va multumesc.
 

×
×
  • Create New...