Jump to content

Marioo

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Marioo

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos
  1. Am fost in carrefour militari sambata, nu mai aveau cassu. Mai am o promisiune pentru fata, daca nu ma duc la ana elctronic.
  2. Am fost la carrefour orhidea, nu am gasit blaupunkt, poate in militari o avea, ma duc maine. Exista varianta pecef(cei care i-a preluat pe ana elctronic) mi-au spus ca fata e in jur de 3-4 milioane la telefon. Problema e ca nu se stie exact ce model de Blaupunkt e pe kalos. Cei de la dibas dau din umeri, cei de la gtt la fel. O probema e intradevar si telecomanda in cazul in care cumperi un model nou, daca e compatibila cu cassu. @Domnul Robert. Crezi ca blaupunkt alicante din carrefour e acelasi model ca cel de pe kalos?
  3. @DomnulRobert: Ce este 3000000 fata sau radioCD-ul, si ce marca este.
  4. @Abram Burel Stii adresa exacta: Strada, nr. si eu stiu un un punct de reper mai clar o firma, institutie (din cate vad pe harta e intre aurel vlaicu si herastrau)
  5. Eu i-am sunat pe cei de la dibas si mi-au spus 1600e (incredibil da' adevarat), presupun cu taxe vamale, cu taxe nu stiu de care. La ana elctronic, blaupunkt alicante este 6500000. Problema e ca nu au fata disponibila.
  6. Pe spaiu unirii s-a desfiintat era impreuna cu anaelectronic
  7. Astia de la anaelctonic m-au trimis la un service pe la crangasi, poate au ei fata. Mai stiti alte magazine, service-uri, distribuitori blaupunkt. Robert Bosch, am inteles dar adresa nu e clara, pe site-ul blaupunkt am vazut o adresa, cei de la gtt m-au trimis la alta.
  8. Am vorbit cu cei de la Dibas si mi-au zis ca nu e codat intre cass si fata.
  9. Eu am vazut la http://www.anaelectronic.ro modelul alicante cd 32 care este identic cu cel de pe kalos. In cartea tehnica nu specifica numele cd-payerului. mai exact http://www.anaelectronic.ro/index.php?th=2...=prod&idfirm=10 Nu mai posta consecutiv. Foloseste EDIT!
  10. E posibil. Nu stiu cum se numeste fata CD player de pe Kalos 2005. Am vazut 3 model asemanatoare: Alicante(display albastru) Lausane(display alb-negru), Madeira(display multicolor). La DIBAS est 190 E/fata si 1600/cd-payeru, dar nu i-l au pe stoc. La GTT 400 E/fata. La ana electronic au un alicante care este identic cu cd-playeru de pa Kalos 6500000 lei, dar nu au fata disponibila. Unde as putea sa mai caut?
  11. Buna ziua la toata lumea. Stiti unde as putea gasi o fata radio-CD Blaupunkt (Alicante) compatibila Kalos 2005. Multumesc anticipat.
 

×
×
  • Create New...