Jump to content

gabir

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gabir

  1. am vazut pe site-ul lui Relu17 manuale de reparatii...tico,espero ,cielo... pentru Nubira are cineva ?...poate cu bunavointa cuiva il extrag si eu... multumesc
  2. stie cineva cit de vechi este ca, conceptie motorul de 1,6l de pe Nubira? sau mai precis tehnologia veche este vinovata de consumul reletiv mare de benzina... masinuta asta este conceptie Daewoo...sau ceva care imita altceva...ca la Cielo care am inteles ca e ...Opel Kadet...
  3. o intrebare retorica ...stie cineva daca e suficient de performant sistemul audio(cass+cd) de pe Nubira cdx...si daca merita efortul sa-l ai si pe varianta wagon...pentru ca cei de la reprezentanta erau categorici: nu se poate...iar mie mi se pare aiurea...e doar acelasi bord, singura diferenta fiind asta: sistemul audio..nubira w are doar cass pe cind cdx are in prelungire cd. :!:
  4. multam' Vaxxi de lamuriri...cu cit analizez mai mult piata cu atit sint mai dezorientat! In spiritul romanului pe linga Nubira , am ales si o "versiune " de rezerva ...adica o alternativa la Nubira... peugeot 206 SW :....cu 800 euroi discount ,cam are ce are si Nubira , ba chiar mai multe ...inclusiv 1500 euroi in plus : ce zici?...stiu ca spatiu nu se compara...o sa merg sa o vad mai de aproape!
  5. am citit prin reviste auto clasamente legate de masini...in general...erau afirmatii de genul..."costuri foarte mari de intretinere" pentru Nubira ...si "costuri de service mari" pentru masini ca Octavia. luminati-ma!....daca la "costuri de service mari "inteleg, pentru masini de genul Octavia ( adica piesele sint scumpe cind le inlocuiesti)...la Nubira nu pricep care sint costurile astea asa mari de intretinere...uleiul e mai scump la ea fata de Octavia?... consumabilele sint mai scumpe?...ma cam indoiesc...voi ce ati auzit? nu are aceleasi lucruri consumabile Nubira ca si o alta masina ? chiar sint mai scumpe? s-auzim de bine!
  6. cu sonda lamda cum ramine?...a auzit cineva daca influenteaza consumul? ...evident in functie de calitatea ei...romaneasca sau bosch... : :?
  7. mai baieti ...e clar ca Nubira W e o masina pentru o familie numeroasa ,cu nevasta, cu catel cu purcel ...cu doi copii...tocmai pe ei sa-i uit ... si nu cred ca trecind de la o dacie la o Nubira o sa am o deziluzie atit de mare...daca vreau sa o "ard" pe strazi in scrisnet de frine sint alte masini pentru asta...am mers cu un Hyundai Coupe si tare mult mi-a placut...am ramas cu sunetul ala de motor de masina sport in creier multa vreme! asa ca ... fiti putin mai pragmatici...normal ca Daewoo nu este o masina care sa imbine calitati a la w, audi ,bmw...dar exista un pret pe care esti dispus sa-l platesti si inca o data la banii astia nu exista alta masina NOUA pe care sa o cumperi! Dacia LOGAN ...am asa o presimtire ca e mult zgomot pentru nimic ...deosebit..adica cred ca tot Dacie ramine...nu masina!
  8. am citit undeva pe net ca pentru a micsora consumul la espero(nu vad de ce nu s-ar aplica la toate) trebuie schimbata sonda lamda care e facuta "romaneste"...au pus una de firma(bosch) si surpriza...s-a micsorat consumul... ati auzit de asa ceva?
  9. daca tot ati adus vorba de revizii...cam cite si cit costa pentru o masina noua Daewoo? e chiar asa de scumpa intretinerea ...comparatia cu Passat-ul mi se pare o idee cam exagerata...
  10. la 10500 euroi exista alta alternativa de masina noua si cu dotarile Nubirei? ac,abs,brizbrizuri electrice...eu cel putin nu am gasit masina NOUA ! oricum sper sa mai tina pretul asta o perioada altfel devine din nou nerentabil! ...iar daca as avea chash 10500 euroi tot nu mi-as lua masina la mina a doua ...decit poate daca as cunoaste proprietarul si masina... chestie de ..."sint prea sarac pentru chilipiruri" mai astept pareri...multumesc!
  11. multumesc pentru aprecieri...astept in continuare parerile voastre din cite am inteles Nubira II se pare ca doar se asambleaza la Craiova...asta am aflat de la dealer-ul local. iar la 10500 euroi nu iei mai nimic de talia Nubirei...am facut la calcule... si intr-adevar am doi copii cu o gramada de jucarii cu biciclete, bone...a intuit bine Vaxxi
  12. va rog sa ma "luminati"...vreau sa cumpar o nubira wagon merita banii?...toti cu care am vorbit mi-au spus de consum...13-14/% stiu ca depinde de maniera in care conduci...dar cel dat de fabrica 10,7% e chiar asa departe de adevar? si cu o dacie poti sa ai lejer un 10% in oras asa ca ... vreau o parere de posesor de nubira...toti cu care am vorbit erau "chibitzi" multumesc mult!
 

×
×
  • Create New...