Jump to content

mihaitza83

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About mihaitza83

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2005
  1. am plecat din bucuresti si in urmatoarele 2 saptamani sunt acasa la pitesti... sper sa-mi scada consumul seminificativ... multi posesori de matiz se lauda cu consumuri fabuloare de 4,5 - 5 litrii la suta... sper sa se vada o modificare in ceea ce priveste consumul de carburant zilele astea daca nu de data asta chiar revin la logan cert e ca parca parca dupa ce am mai amestecat benzina (am card de rompetrol si bag numai fx iar la sfarsit de saptamana bag petrom) a mai scazut cu juma de litru consumu... o sa fac un consum per total sa vad cum a mers in ultimele 2 luni.. bine ca am foile de parcurs la mine va spun pana diseara consumu rezultat!
  2. tot de aia ma plang si eu.. si nu e din cauza aerului. dak erau probleme dalea auzeai la stiri.. n-am nici o treaba da dai explicatii de 2 lei fara sa stii ce vorbesti!
  3. wii.. am fost la service cu matizache! si cei de la radacini mi-au spus ca e normal ca un motor de rasnitza sa consume asa de mult. in schimb de 2 zile am si un logan 1.6 16valve.. 9.5 % pe bucuresti condus sportiv (mai sportiv ca la matizache oricum).. am facut si calcul la consumu de la berlina din 97 pe care o mai am in dotare si mi-a iesit 5.7 in afara orasului 80 - 110km/h si 7.2% pe oras (are carburator dublu corp si galerie de 1600 ccl) matizache mi-a scos 6.3 mixt (240 km de autostrada mers cu 70 - 80 k ploua si era aglomerat si 140 km oras pitesti + bucuresti) si 10% doar pe bucuresti plus ca din cauza catalizatorului euro 3 sau 4 s-a pierdut o gramada din puterea motorului.. eu unu sunt complet dezamagit de matizache!
  4. multumim de sfaturi.. am flex da n-am panza... ce ma fac?!?
  5. ok.. vad 10.000 de pareri! eu am un Micutz deasta rosu de prin 2005 nu stiu luna sigur (noiembrie cred) in fine i-am dat forja si mi-a scos pe bucuresti 10% consum.. ceea ce mi se pare enorm pt un motor de stergatoare.. deci nu zic frate e masina buna de oras da la consumu asta il dau dreaq si imi iau solenza, logan sau imi iau berlina deacasa.. la consum mixt 240 km de autostrada si vreo 140 de pitesti si bucuresti mers constant cu 70 - 80 k era aglomerat mi-a scos 6.3% in medie. dar dupa ce i-am facut consumu ala mi-a scos 10% doar pe bucuresti..
  6. chiar.. si eu vreau sa-i scot cablu de kilometraj la al meu (model 2005) pt ca plec acasa in weekenduri si apar km multi pe foaia de parcus.. mi-e sa nu zica cineva ceva pe la firma si.. ce ziceti? need help daca nu dau ceasurile jos si vad cum se umbla acolo..
 

×
×
  • Create New...