Jump to content

mirceacra

Membru
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About mirceacra

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/18/1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    iasi
  • Din
    iasi
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo executive
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    B 45 RNR
  1. Salutare, constat ca nu sunt singurul nemultumit de scaunul de cielo (cel de la sofer). Eu am un executiv fabricat in 2005 dar scaunul soferului s-a damblagit complet, am fost la un tapiter si l-a intarit dar tot mi se pare inconfortabl, cred ca singura solutie este sa il schimb cu unul de la dezmembrari. Locuiesc in Iasi, am gasit la dezmembrai seturi de scaune (320 ron cu tot cu montaj) dar ma enerveaza sa cumpar 2 , eu am nevoie doar de unul, se gasesc doar scaune singulare undeva?
  2. Salutare , stie cineva daca Cielo executive din 2005 are oglinzi incalzite? Dcaa nu, in Iasi unde se pot rezolva? Multumesc!
  3. Matizul meu are 59oooKm si locuiesc in Roman, unde a fost super frig, vreau sa spun ca in diminetile geroase cand plecam la serviciu uneori si la ora 5:30, masina a pornit fara nici cea mai mica problema, are un an vechime, bateria este cea originala, motor Euro 3, la prima cheie (scurta) a pornit intotdeauna! Bineinteles voloan care merge greu si alte zgomote mai mult sau mai putin suspecte, dar se incalzea rapid in interior in circa 2-3 km de mers.Surprinderea mare a fost cand am vazut masini dintr-o clasa mai buna care avreau probleme cu pornirea si stateau cu capotele ridicate in asteptarea unor cabluri , mecanici , etc...acestea fiind Citroen Picasso, tot felul de Forduri Focus, Fiaturi (de la Coca-C...a), chiar si Cielo...In schimb nu prea am vazut Loganuri ce nu porneau, cam toate circulau... Deocamdata dupa un an de utilizare intensiva si aproape 60000Km sunt multumit, este o masina buna ! (si ieftina)
  4. Am curatat la inceput cu spirt medicinal si apoi cu alcool tehnic si ...am reusit ! Era vorba de lipirea unui ceas de bord...
  5. Eu am scos si am pus de vre-o 2 ori oglinda la Matiz, e simplu de scos. o apesi pe partea dinspre masina si iese exteriorul in afara apoi pur si simplu o tragi mai tare si fara frica si iese. (sunt un fel de cleme, 4 la numar ce o tin fixata (de fapt vorbim de suportul de plastic pe care geamul oglinzii este lipit)...iese destul de usor, la montat e un pic mai greu s-ar putea sa iti trebuiasca o surubelnita dar te vei descurca totul e sa ii gasesti o pozitie buna si apoi sa o apesi... Succes!
  6. Oare cu ce se curata siliconul dat pe bord? Vreau sa lipesc ceva dar trebuie sa il curat intai...Cu alcool oare merge?
  7. Nu l-am spalat cu apa rece, kiar nu l-am spalat deloc pana acum dar u stiu de ce a aparut acum...este destul de rar si nu cred ca se va mai produce cuiva...
  8. Am rezolvat-o fratilor a fost un defect foarte ciudat si rar si vreau sa va spun despre ce a fost vorba poa va intalniti si voi cu asa ceva: suport supapa EGR fisurat (defect de fabricatie de turnare?) scapat gaze arse ars galerie admisie , garnituri tras aer fals si zgomot ciudat! Simplu dar ...destul de incurcat si atipic Am rezolvat-o la Service Comat Iasi pe garantie prin amabilitatea domnului ing. Dimitriu! Functioneaza perfect!
  9. mai nou acum la pornirea la rece se aude mai tare tacane puternic in zona EEGR (oate fi ea de vina sa scoata un zgomot atat de anormal?) si functioneaza (repet la rece destul de neregulat da sa moara accelerz un pic de 2-3 ori si apoi merge normal...???
  10. se aude cam tot timpul dar cand accelerez in sarcina se aude f clar ., bataie metalica, si la mers in gol se aude tacanit metalic in zona clapeta de acceleratie...si se acutizeaza nu mai e zgomot de avans ci kiar tacanit metalic...apropo ce service-uri auto imi recomandati (cel mai bun!) in zona iasi-bacau -piatra neamt??
  11. Acum sunt mai nelamurit, am fost la service acum 2 zile dar nu s-a rezolvat nimic, cei de la SOCOM Iasi nu au vrut sa se bage iar la COMAT Iasi, baietii au fost intelegatori si s-au apucat de treaba , testerul nu dadea nici o eroare , se aude un tacanit metalic ce nu provine din motor ,zgomotul se aude undeva in zona clapetei de acceleratie...cei de la service spuneau ca ar ptea fi EEGR-ul dar dupa 2 ore de munca au reusit sa o scoata dar nu era ea de vina...asa ca au montat-o la loc...nu stiu ce ar putea fi cine are idee poae ma ajuta...inca o data zgomot metalic (tacanit) cu frecventa legata de turatia motorului ce apare la accelerarea in sarcina !
  12. Buna ziua, am 50000km cu matizul meu euro3, pana acum a functionat perfect dar de la un moment dat am inceput sa aud un zgomot ciudat adica un tacanit metali usor atunci cand accelerez in sarcina (nu la ralanti), se aude ca un tacanit de avans la o dacie (pentru cei ce stiu, atunci cand pui la o dacie benzina de proasta calitate si accelerzi in sarcin)...nu stiu sunt cam nemultumit, nu se aude f tare doar usor si daca ai ureakea fina...nu stiu ce ar putea fi... multumesc pt eventualele raspunsuri!
 

×
×
  • Create New...