Jump to content

tgd

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About tgd

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/01/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    IASI
  • Din
    Iasi
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos 1.4 SX
  1. tgd

    Opriti Carnajul!

    Obiectele care jupuiau de vii bietele animale nu se pot numi oameni. Nici animale nu le poti numi pentru ca majoritatea animalelor asteapta sa moara prada.
  2. Si la Iasi din cite imi dau eu seama "Forta" e la noi. Eu rovigneta nu mi-am luat-o inca pt. ca am inteles ca nu e obligatorie la numere rosii. Azi am calculat si primul consum si mi-a iesit 8.2l numai in oras, ca nu am apucat sa plec cu ea in afara. E acceptabil avind in vedere ca e inca in rodaj si am mai facut si niste liniute si depasiri unde sigur a sarit de 10. Pina acum a mincat numai OMV 100 dar cred ca o sa o mai tin si la regim de 98 sau 95 in cel mai rau caz. O intrebare pt. cei din bucuresti care au trecut de prima revizie , sunt fiabile bucsaria si celelalte ca si Iasul acum e cam plin de gropi sau in reparatii cel putin daca traversezi orasul ca mine.(Tatarasi - Pacurari)
  3. fftopic: Arp eu ma refeream la masini straine cu "pretentii" si pret dublu. Si mai ales ca eu nu mai pot considera strain kalosul meu de cind e al treilea membru al familiei.
  4. Dupa 400Km pot spune ca masina e mai silentioasa decit alte masini, chiar straine cu exceptia: - suspensii spate zgomotoase la gropi si denivelari - zgomot de intrare in rezonanta de la suportul de numar spate Mcojo tu cum ai rezolvat cu zgomotul de la numere? Eu ma gindeam la niste arici si cu burete dar astept deocamdata numerele de leasing ca sa trec la actiune.
  5. Era vb de metoda voastra de masurare a consumului. Un plin la buza.
  6. Mi-am luat azi masina dupa 3 saptamini grele de asteptare. Primele impresii dupa 20 km parcursi ( sute de mii inainte ) - e o masina destul de nervoasa care cu greu iti permite un condus moale sau economic. - la manevrabilitate si viteza seamana cu un peugeot 206 (am condus unul 3 luni). - are o suspensie destul de moale imbucurator in oras la gropi dar cred dureros afara la viteza - la gropi se aud zgomote dar cred ca mai am lucruri care se balangaie prin masina - daca nu au la pompa de benzina capul ingust la furtun plingi pina ce pui 2 litri - dealerul mi-a spus s-o calc si sa pun numai benzina f. buna acuma am OMV 100 Mai revin cu impresii in zilele urmatoare dupa ce o sa ma obisnuiesc cu el si nu o sa ma doara inima la orice groapa
  7. tgd

    Timp De Asteptare

    Mi-am luat azi jucarica. Nu vreau sa-ti fac inima rea dar la Iasi au adus 170 de kalosi si mi-au spus ca au avut un import mare. Dar nu cred ca o firma aduce singura un stoc asa ca s-ar putea ca masina ta sa fie din acelasi transport. Numai ca cei de la iasi au fost mai interesati si au avut un transportator mai bun. Iti urez bafta ca ultima saptamina e cea mai grea, eu i-am sunat de mai multe ori pe zi .
  8. tgd

    Timp De Asteptare

    Din cite stiu eu model nou. Cel putin asa era masina de test care am condus-o si asa mi-a spus dealerul. Miine sper sa va pot da mai multe detalii. Apropo de firma de transport vezi ca si ei au un termen de livrare. Mie mi-au aratat un aviz si era specificat 10 zile lucratoare. Intreaba si tu dealerul pt ca si ei au interesul sa le vina si sigur tre sa aiba un contract cu firma transportatoare.
  9. tgd

    Timp De Asteptare

    Toate masinile de la Gold&Platin pe care le-ai vazut sunt pentru Iasi. Au o promotie cu vreo 30 de masini. Una din jucarii era si a mea dar se pare ca din cauza vamei care merge mai greu de-abia miine o sa conduc Kalosul meu. Din cite am vorbit cu dealerul deja vreo 12 sunt cu clienti siguri. De-ar trece odata noaptea.
  10. tgd

    Timp De Asteptare

    Eu am facut cu ei un contract de comanda ferma cind am dat avansul. Data limita e 14 zile lucratoare din momentul semnarii contractului. Dar si eu ii sun in fiecare zi sa-i intreb de sanatate. Azi se pare ca o sa conduc si eu jucarica dupa ce am asteptat cam 18 de zile din cauza pastelui si a vamii romane.
 

×
×
  • Create New...