Jump to content

vladalecu_c

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About vladalecu_c

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    1996
  1. Salut! Si eu am un Tico care are 10 ani si tocmai am incarcat astazi instalatia cu freon dar am constatat ca imi huruie niste rulmenti de la compresor dar in rest e binisor...Binisor pentru ca functioneaza AC doar pe treapta a 2-a si trebuie gadilat sa porneasca. Din cate am citi pe acest topic pare a fi o problema mai generala si se datoreaza cred electronicii slabe a masinii. Vreau sa incerc sa desfac cutiuta care are controlerul AC ului de sub bord sa vad poate o avea praf ceva...sau o fi de la contactele ventilatorului. Se pare ca mai am ceva de lucrat pana sa am AC functional..
  2. In legatura cu cotiera.Prinderea a fost mai dificila.Pentru partea din spate am facut doua piese in L si m-am ajutat de surubul care tine suportul centurii de siguranta,iar in fata la fel doua piese in L cu prindere direct de podea..cam urat stiu dar nu am avut cum altfel..si am prins cele doua suporturi ale centurilor cu carcasa de plastic a cotierei.Este cam incomod cand fixezi centura dar...merge.Nici o problema cu frana de mana.Apropo a reusit cineva sa faca niste frane adevarate pe Tico?? In legatura cu capul schimbatorului de viteze ma gandesc sa il dau cu lac pentru ca ma voi si murdari de la aluminiu si stiu ca o sa mori cand o sa pui mana pe el dar asa este cand esti maniac > . O sa postez niste poze cu sistemul de prindere...promit!
  3. Da...e pus langa schimbator da nu a fost o idee prea buna ca il influenteaza curentii de aer cand selectez ventilatorul la picioare ) ...creste brusc temp cu cateva grade...sau scade . Deocamdata ma ocup de schimbatorul de viteze care nu prea stiu cum sa l modific ca ma enerveaza cauciucul ala nenorocit...am facut la strung un cap din aluminiu pe care urmaresc sa-l gravez cu vitezele si o imbracaminte din vinil..o sa vedem ce o sa iasa...
  4. Salut tuturor! Am mostenit acest tico acum 2 luni de la mama mea. Masina are 85.000km si in acest timp nu s-a schimbat la ea decat pompa centrala de frana(care cred ca s-a schimbat degeaba) si consumabilele. Sunt foarte multumit de ea si am echipat-o cu geamuri electrice, termometru, cass+boxe sony(am pus boxe in usile din spate de 13 si in fata in bord de 10),alarma+inchidere centralizata,cotiera de care sunt extrem de mandru si mai urmeaza cateva lucruri.Trebuie sa spun ca forumul acesta mi-a fost de mare ajutor si de aceea va multumesc si faceti o treaba excelenta.Ar fi cateva lucruri care vreau sa le fac cand voi avea bani :trebuie sa schimb parbrizul si sa vopsesc masina deoarece este intr-o stare deplorabila din acest punct de vedere.Apropo are cineva idee cam cat ar costa o vopsitorie klumea? Sau un parbriz ieftin si bun??Va multumesc!!
 

×
×
  • Create New...