Jump to content

val_enteen

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by val_enteen

  1. Ma intereseaza un hdd de ibm a31 de minim 80 gb.
  2. Ok.Sters zona , mers in oras 15 minute .M-am uitat si sub delco e uscat , la garnitura de la colbutori mai nimic cu exceptia locului unde vine primul injector din stinga cum stai cu fata la motor unde e o zona innegrita (dar e pe stinga si eu gasesc pe dreapta pata ) .Si inca ceva , daca parchez masina in panta (cu botul in sus) pata este substantial mai mare , invers nu e aproape deloc .Cred ca pina la urma este de la palier , dar ma incurca cei de la service care-mi spun ca nu e de-acolo.E foarte suparator , am ajuns ca de cite ori plec cu masina sa verific nivelul la ulei.
  3. Am schimbat uleiul la motor de curind.Din pata de ulei de pe asfalt se vede ca este ulei de motor nou , inca neinnegrit.De aici concluzia mea ca este de la motor .Nu m-am uitat la nivelul de ulei in CV.
  4. Am si eu o problema , enervanta rau , cu pierderea de ulei de motor .Pe scurt ,daca las masina nemiscata (adica nu circul cu ea) nu gasesc urme de ulei pe jos,dar daca merg cu ea 5 minute sau 5 ore si opresc ,apare pe jos o pata mica (aprox 2 cm diametru) cum ar veni in dreptul jojei si apoi picureala se opreste ( 1 picatura pe minut cam 5-10 minute ) .M-am uitat pe sub ea si toata partea dreapta cum stai cu fata la motor e minjita de ulei dar nu se vede pe unde curge.La service mi-au spus ca uleiul vine de undeva de sus , de la inelul de la delco si ca trebuie un inel de delco mic pentru espero de 1,5 . Nici un magazin de piese daewoo nu stie ce-i ala un un inel mic de delco de 1,5 iar eu nu cred ca este de la delco pentru ca este uscat pe linga el . De unde ar putea fi ,ceva idei ?
  5. Pentru un Espero 1,5 dohc , am nevoie de : ceasul digital din plafoniera fata motoras inchidere centralizata usa spate dreapta cele 6 contactoare din bord (3 pe o parte si 3 pe cealalta a volanului)
 

×
×
  • Create New...