Jump to content

adimatu

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About adimatu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Timisoara
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    TM-20ARE
  1. N-am alarma. Am verificat becurile; nu sunt aprinse. Maine incerc sa deconectez si ceasul de pe bord.
  2. Salutare, Am citit tot topicul si n-am gasit explicatii pentru ce se intampla la masina mea, un cielo din '95 cu cutie automatica. Am segmentat-o si dupa cateva zile bateria mea n-a mai avut curent. Am pus-o pe redresor banuind ca s-a descarcat. N-am putut s-o incarc. Nu primea curent. Am cumparat alta, tot rombat. Dupa 10 zile s-a descarcat si cea noua. Am reincarcat-o si m-am dus cu ea la magazinul de unde am cumparat-o. Baietii au verificat incarcarea si era in parametrii normali. Unul dintre ei a masurat si consumul in gol si a constatat ca are 0.380 A. Am verificat acasa desfacand legaturile electrice pe rand si masurand mereu si tot acel consum imi apare. Are cineva idee ce anume consuma asa mult curent in gol? Mentionez ca am instalatie GPL pe ea. Am scos radioul, am scos detectorul de radar, am scos bricheta si tot nu scade.
  3. Salutare, Spuneam intr-un post anterior ca masina nu mai merge bine. Acum nu mai merge deloc. Dupa ce a facut "poc" la incercarea de a o scoate din curte, am gasit pe jos fulia aceea care vine in prelungirea arborelui cotit. Dupa ce am spalat bine pinionul am constatat ca se rupsese vibrochenul. M-am tot intrebat cum e posibil sa se intample asa ceva cand nu era o sarcina exagerata si am privit cu mai multa atentie pinionul. Si m-am lamurit: ruptura se vedea ca a fost veche. Mecanicul la care am dus-o mi-a explicat ca axul respectiv a fost lipit si apoi presat cu un surub (acesta s-a rupt in interior). Am sa pun si doua poze sa vedeti. Masina am luat-o acum aproape un an si am convingerea ca a fost carpacita special pentru vanzare. Am muscat-o. Acuma umblu dupa piese si nu stiu daca merita sa iau piese noi. Cine stie ce o mai fi inauntru, in motor. Sunt curios sa vad cum arata dupa ce-l deschide mecanicul. Am cam uitat e inseamna cheltuieli de intretinere pentru o masina. Batrana dacie din 1976 de 3 ani nu a mai fost folosita, iar pana atunci nu prea a papat bani multi. Motorul i l-am facut acum 23 de ani, iar la cutia de viteze n-am umblat niciodata... La Cielo m-am cam speriat cand am vazut preturile si cand ma gandesc la anul ei de fabricatie (1995) ma trec fiori.
  4. "Am un furtun in plus" Am un Cielo din 95, cutie automatica (il posed de putina vreme) si aici, in acest forum, am gasit multe sfaturi bune. De cateva zile merge prost si pe benzina si pe gaz si uitandu-ma la motor am constatat ca am un "furtun in plus". Pleaca de langa acceleratie si nu duce nicaieri. E lung de 44 cm si nu cred ca este original. Am sa pun si o poza cu locul de plecare (al furtunului). Poate stie cineva, ceva despre persoana lui...ca eu nu gasesc unde ar trebui sa-l introduc.
 

×
×
  • Create New...